"Τεσσάρα" της Κέρκυρας επί της Φλαμουρτάρι

Θετικό ήταν το πρώτο τεστ της Κέρκυρας ενόψει της νέας σεζόν, καθώς οι Φαίακες νίκησαν με 4-0 τη Φλαμουρτάρι.

"Τεσσάρα" της Κέρκυρας επί της Φλαμουρτάρι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο πιο δυνατό φιλικό της μέχρι τώρα, η Κέρκυρα επικράτησε με 4-0 της Φλαμουρτάρι, παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο μπροστά σε περίπου 500 οπαδούς της.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τους Φαίακες, οι οποίοι μόλις στο 7ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με ωραία λόμπα του Κόντου έξω από την περιοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μιχάλης Γρηγορίου άλλαξε όλη την ομάδα αλλά όχι και την εικόνα της, η οποία παρέμεινε εξαιρετική.

Η Κέρκυρα ανέβασε κι άλλο στροφές και με τη συμπλήρωση 80 λεπτών αγώνα έφτασε σε δεύτερο γκολ με τον Γεωργίου, ο οποίος με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στην εστία της αλβανικής ομάδας. Το ματς είχε άλλα δύο γκολ. Αρχικά ο Γεωργακόπουλος έκανε το 3-0 με κεφαλιά και στο 90' ο Ζορμπάς διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Κέρκυρα (α' ημίχρονο): Κουτζαβασίλης, Αντιλέχου, Κρητικός, Παμλίδης, Τουράμ, Κόντος, Σιόντης, Επστάιν, Γκόμες, Ντιόγκο, Ντιμιτρόφσκι.

Κέρκυρα (β' ημίχρονο): Αραμπατζής, Γεωργίου, Αρναρέλλης, Ζορμπάς, Σπίνουλς, Χιντζίδης, Ιωάννου, Ζαραδούκας, Γρομητσάρης, Γεωργακόπουλος, Νίκιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK