Δυνατές μεταγραφές η Κέρκυρα

Η Κέρκυρα συνεχίζει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης (11/09) την απόκτηση των Γιάννη Αραμπατζή, Λεωνίδα Καμπάνταη, Σουλεϊμάν Όμο και Άγγελου Ζουμπουλάκη.

Δυνατές μεταγραφές η Κέρκυρα

Παρά το γεγονός πως η νέα αγωνιστική περίοδος θα βρει την Κέρκυρα στη Football League, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ανεβάσει ψηλά τον πήχη.

Το βράδυ της Πέμπτης (10/09) οι Φαίακες ανακοίνωσαν την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα τους ενισχύσουν σημαντικά στη μάχη που θα δώσουν για την άνοδο στη Super League.

Συγκεκριμένα, οι Γιάννης Αραμπατζής, Λεωνίδας Καμπάνταης, Σουλεϊμάν Όμο και Άγγελος Ζουμπουλάκης υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ