Τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή για Λιμπάντση

Τριετής φυλάκιση με αναστολή επιβλήθηκε στον πρώην πρόεδρο της Κέρκυρας Γιώργο Λιμπάντση, μετά την αγωγή του Ανέστη Αγρίτη.

Ο Ανέστης Αγρίτης αγωνίστηκε στην Κέρκυρα τη διετία 2011-13. Ο σύλλογος είχε οφειλές προς το πρόσωπο του 34χρόνου και μετά τη συγχώνευση των "Φαιάκων" με την Κασσιόπη, ο Αγρίτης έσπευσε δικαστικά να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του.

Ο άνθρωπος στον οποίο επήλθαν κατηγορίες, είναι ο τέως πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Λιμπάντσης, με το δικαστήριο να αποφασίζει την τριετή φυλάκιση του με αναστολή. Παράλληλα, ο Αγρίτης αξιώνει να λάβει από την υπόθεση αυτή γύρω στις 240.000 ευρώ. Η αγωγή βέβαια απορρίφθηκε σε πρώτο βαθμό και τώρα ο έμπειρος επιθετικός αναμένει την απόφαση της έφεσης.

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα