Κινδυνεύει με πρόστιμο για το… πλαστικό κοτόπουλο ο Παναθηναϊκός

Για "λεκτικό προπηλακισμό και προσπάθεια να επιτεθούν στον Κώστα Καραπαπά τα άτομα περιφρούρησης" κάνει λόγο η έκθεση του παρατηρητή την οποία αποκαλύπτει το Contra.gr. Τι απάντησαν οι "πράσινοι" και τι έγινε μ' ένα...πλαστικό κοτόπουλο. Ρεπορτάζ: Αλέξης Πλατής

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μπορεί το "Απόστολος Νικολαΐδης" να ήταν "εκκλησία" όπως το αποκάλεσε ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Κάρμης, στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, επικαλούμενος μάλιστα και δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, ωστόσο οι "πράσινοι" δεν θα γλυτώσουν το πρόστιμο.

Ο Παναθηναϊκός απολογήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League και μεταξύ άλλων στο κατηγορητήριο αναφέρεται ότι φίλαθλοι του πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο ένα… πλαστικό κοτόπουλο. "Είχαμε λάβει όλα τα μέτρα πρόληψης και άμεσης καταστολής. Είχαν αυξηθεί τα μέτρα, μπήκαν δίχτυα, προστατευτικά, να μην μπορεί να περάσει κουνούπι στον αγωνιστικό χώρο" τόνισε ο δικηγόρος του τριφυλλιού Γιάννης Κάρμης που σχολιάζοντας το πλαστικό κοτόπουλο είπε. "Βγάλτε άκρη. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου".

Ο Παναθηναϊκός απολογήθηκε και για τη συμπεριφορά των ατόμων περιφρούρησης.

To Contra.gr αποκαλύπτει ότι στην έκθεση του παρατηρητή αναφέρεται πως... "Μετά την λήξη του αγώνα κατά την είσοδο των παικτών και των παραγόντων στην φυσούνα, άτομα της περιφρούρησης της εγκαλούμενης προπηλάκισαν λεκτικά τον κύριο Καραπαπά, μέλος της αποστολής της φιλοξενούμενης ομάδας και προσπάθησαν να του επιτεθούν αλλά συγκρατήθηκαν από παράγοντες της εγκαλούμενης και την αστυνομία". Στο κατηγορητήριο μάλιστα, υπάρχουν και τα νούμερα που είχαν στα γιλέκα τα συγκεκριμένα άτομα.

"Αρνούμαστε τον προπηλακισμό.Υπήρξε απλώς ένα στρίμωγμα έξω από τη φυσούνα. Στο φύλλο αγώνα δεν υπάρχει καμία παρατήρηση, δεν το είχε αντιληφθεί. Δεν θα έπρεπε να έχει γράψει τις ύβρεις ο παρατηρητής στην έκθεση του;" αναρωτήθηκε ο Γιάννης Κάρμης.

Ως μάρτυρας κατέθεσε ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου, γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού.

"Μόλις τελείωσε το παιχνίδι προσπαθούσαμε να πούμε στους παίκτες του Ολυμπιακού να μπουν γρήγορα στην φυσούνα. Έξω από την φυσούνα έγινε ένα στρίμωγμα αλλά μπήκαν όλοι μια χαρά μέσα. Υπήρξε ένας συνωστισμός στην είσοδο της φυσούνας από παίκτες, security και έναν προπονητή του Ολυμπιακού, τον Ιμπαγάσα. Δεν έπεσε ξύλο. Δημιουργήθηκε μία ένταση αλλά δεν υπέπεσε στην αντίληψη μου προπηλακισμός, ούτε απόπειρα βιαιοπραγίας" κατέθεσε ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου και πρόσθεσε… "Αντιλήφθηκα την παρουσία του κύριου Καραπαπά όταν όλοι είχαν μπει στα αποδυτήρια.

Αν είχε συμβεί κάτι θα είχε υποπέσει στην αντίληψη του βοηθού που είχε πάει ήδη στη φυσούνα ενώ και οι υπόλοιποι διαιτητές είχαν οπτική επαφή και θα είχαν αντιληφθεί το περιστατικό".

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή θα εκδοθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK