"Κιτρινόμαυρη" ανησυχία για τα καπνογόνα

Ένα καπνογόνο που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα με τον Πανθρακικό δυσκολεύει την κατάσταση για την υπότροπη ΑΕΚ, γεγονός που θέλουν να προλάβουν στην "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ.

"Κιτρινόμαυρη" ανησυχία για τα καπνογόνα

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ πραγματοποίησαν χθες μια σύσκεψη ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Ολυμπιακό Στάδιο, στην οποία συζητήθηκαν και τα θέματα ασφαλείας του ματς. Μπορεί ο αντίπαλος να μην είναι από εκείνους των οποίων η παρουσία συνιστά το ματς επικίνδυνο, ωστόσο στην ΑΕΚ έχουν τη διάθεση να φυλάξουν τα ρούχα τους.

Τα όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο στη Λεωφόρο δεν είναι κομμάτι ενός… άλλου ποδοσφαίρου από αυτό που συμμετέχει η ΑΕΚ και οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν από Κυριακή σε Κυριακή δεν είναι και λίγοι. Ούτως ή άλλως τα πράγματα για τους "κιτρινόμαυρους" σε αυτό το κομμάτι δεν είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά αφού μετά και το καπνογόνο που έπεσε στον αγώνα της περασμένης Κυριακής στην Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό, η ΑΕΚ είναι υπότροπη.

Η ΠΑΕ βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους φιλάθλους εξηγώντας την κατάσταση και προσπαθώντας να εξηγήσει ότι δεν υπάρχει -ειδικά- τη δεδομένη στιγμή πολυτέλεια για πιθανή τιμωρία της έδρας, αφού σε περίπτωση που συμβεί αυτό τότε δυσκολεύει αισθητά το έργο της ομάδας.

Όπως και να έχει, η ΑΕΚ ήταν και η πρώτη ομάδα που πλήρωσε το μάρμαρο του νέου νόμου, στον επεισοδιακό προημιτελικό του περασμένου Μαρτίου στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό και γνωρίζουν από πρώτο χέρι πώς είναι να… καίγεσαι, δεν περίμεναν το παράδειγμα του Παναθηναϊκό, για αυτό και παίρνουν τα μέτρα τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK