Κλείδωσαν οι αλλαγές στην 11αδα

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πήρε όλους τους ετοιμοπόλεμους παίκτες στην αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο αλλά οι πέντε αλλαγές στην 11αδα κλείδωσαν σύμφωνα και με τη δοκιμή στην προπόνηση της Κυριακής.

Κλείδωσαν οι αλλαγές στην 11αδα
fereira.jpg INTIME SPORTS

Το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ατρόμητο στο γήπεδο της Λιβαδειάς είναι οριακό για τον Παναθηναϊκό και περιθώρεια δεν υπάρχουν για νέο αρνητικό αποτέλεσμα, μετά τα "χαστούκια" με ΠΑΣ Γιάννινα-Πανθρακικό-Μάριμπορ.

Ο Φερέιρα στηρίζεται από τον Γιάννη Αλαφούζο αλλά γνωρίζει καλά και ο ίδιος ότι η πίεση θα είναι ακόμη μεγαλύτερη για αντικατάσταση του σε περίπτωση που δεν κερδίσει ο Παναθηναϊκός τον Ατρόμητο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στην προπόνηση της Κυριακής την 11αδα που ετοιμάζει για το ματς με την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς με πέντε αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με τη Μάριμπορ.

Το "μάρμαρο πληρώνουν" οι Βελάσκες, Κουίνσι, Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος, οι οποίοι θα μείνουν στον πάγκο, ενώ εκτός αποστολής είναι ο τιμωρημένος Κατσουράνης. Τα νέα πρόσωπα στην 11αδα θα είναι οι Πίντο, Μαυρίας, Φορναρόλι, Τοτσέ και Μαρίνος.

Η 11αδα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα αποτελείται από τους: Καρνέζη, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Βιτόλο, Μαρίνο, Μαυρία, Σισοκό, Φορναρόλι και Τοτσέ.

Εκτός της 20μελούς αποστολής, πλην του τιμωρημένου Κατσουράνη, έμειναν και οι: Σο, Ταμπάκης, Λαγός, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης, Κουσίδης, Μαρινάκης και Φουρλάνος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK