Κλείνει παίκτη ο Ολυμπιακός!

Μυστικοπάθεια στο λιμάνι για τις μεταγραφικές κινήσεις μετά τα όσα συνέβησαν με τον Εμποκανί, αλλά και αίσθηση ότι ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο (24-25/6) θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις.

Κλείνει παίκτη ο Ολυμπιακός!

Στον Ολυμπιακό κινούνται μυστικά στο μεταγραφικό παζάρι. Άλλωστε, τα περισσότερα ονόματα που έχουν “παίξει” στα ρεπορτάζ, είχαν βγει από ΜΜΕ του εξωτερικού με πιο κραυγαλέα αυτά των Ροντρίγκες, Ντεφούρ και Οφόε και στο λιμάνι έσπευσαν να τα επιβεβαιώσουν.

Ο Εμποκανί δεν είχε κυκλοφορήσει πουθενά και ξαφνικά πήρε το αεροπλάνο για Αθήνα. Κάτι γίνεται, κάτι κινείται στον Πειραιά και δημιουργεί υποψίες, παρά τη μυστικοπάθεια που επικρατεί.

Δημιουργούνται υποψίες ότι ο Ολυμπιακός μέσα στο Σαββατοκύριακο (24-25/6) έχει προχωρήσει σημαντικά μία υπόθεση και ίσως να προχωρήσει σε ανακοινώσεις το επόμενο τριήμερο!

Επαναλαμβάνουμε, ότι ονόματα και διευθύνσεις δεν έχουν κυκλοφορήσει. Το μυαλό πολλών πάει στον Οφόε, αλλά και πάλι η συγκεκριμένη ιστορία έχει ένα τεράστιο “αγκάθι”, την Λέγκια Βαρσοβίας. Οι Πολωνοί θέλουν να τον κρατήσουν και για να τον αφήσουν απαιτούν ένα τσουβάλι χρήματα.

Για επιθετικό έχει ακουστεί το όνομα του Φίλιπ Τζόρτζεβιτς της Λάτσιο, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι ψηλά στη λίστα. Τελευταία επανήλθε στο προσκήνιο αυτό του Απόστολου Βέλλιου, ο οποίος όμως ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Αγγλία, καθώς στις 28 του μηνός τον περιμένει η Νότιγχαμ Φόρεστ για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει και τίποτα. Αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να τον πάρει, θα τον φέρει και... σήμερα – που λέει ο λόγος - στο Ζέεφελντ. Και μην ξεχνάμε ότι στο λιμάνι έχουν εξαιρετική άποψη για τον πρώην φορ του Ηρακλή.

Η ουσία είναι ότι κάτι “ψήνεται” και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις. Ίσως και τις επόμενες τρεις μέρες δηλαδή...

News 24/7

24MEDIA NETWORK