"Κλείνει" Τσαβαρία, έρχονται άλλοι τρεις!

Ο Πάμπλο Τσαβαρία βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την ΑΕΚ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα φορέσει σύντομα τα κιτρινόμαυρα. Ακολουθούν άλλες τρεις μεταγραφές!

"Κλείνει" Τσαβαρία, έρχονται άλλοι τρεις!

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο σχεδιασμός της ΑΕΚ ενόψει της νέας περιόδου. Μετά τους Μπακασέτα, Μπάρκα και Τσιγκρίνσκι, αυτός που θα φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα φαίνεται πως θα είναι ο Πάμπο Τσαβαρία.

Ο 28χρονος Αργεντινός αρχηγός της Λανς βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την ΑΕΚ, όπως ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και εκτός συγκλονιστικού θα αποτελέσει την τέταρτη φετινή μεταγραφή.

O Τσαβαρία άρχισε την καριέρα του στην Μπελγκράνο και από το 2010 αγωνίζεται στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την Αντερλεχτ όμως μετά από δανεισμούς σε άλλες ομάδες του Βελγίου υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Λανς. Παίζοντας δύο σεζόν στην Ligue2 και έναν στην Ligue1. Παίζει στα άκρα της επίθεσης και κυρίως από τη δεξιά πλευρά. Μάλιστα προέρχεται από τρεις γεμάτες χρονιές με 91 ματς και 21 γκολ.

Άλλες τρεις μεταγραφές

Ο Τσαβαρία όμως δεν θα κλείσει τον κύκλο των μεταγραφών για την ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της ομάδας αναζητούν άλλους τρεις ποδοσφαιριστές.

Βρίσκονται στο κυνήγι ενός επιθετικού του οποίου το όνομα ακόμα δεν έχει γραφτεί και αναμένεται να προκαλέσει έκπληξη. Πάντως επειδή πολλοί προτρέχουν δεν πρόκειται για κάποιον εκ των Μπαλντέ ή Φλέτσερ που είχαν ακουστεί.

Η Ένωση επίσης ψάχνει έναν παίκτη για το χώρο της μεσαίας γραμμής, καθώς ακόμη και έναν αριστερό μπακ. Όπως και να 'χει, σκοπός είναι οι μεταγραφές αυτές να κλείσουν άμεσα, προκειμένου οι νέοι ποδοσφαιριστές να προλάβουν ένα μέρος της προετοιμασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αυτή είναι η νέα ΑΕΚ: οι νέοι παίκτες και οι επόμενες κινήσεις

News 24/7

24MEDIA NETWORK