Η κλήρωση της Super League 2014-2015

Ο Παναθηναϊκός θα έχει την πιο δύσκολη αποστολή από τους μεγάλους του πρωταθλήματος στην πρεμιέρα αφού θα αντιμετωπίσει στη Λειβαδιά τον Λεβαδειακό. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Νίκη Βόλου και ο ΠΑΟΚ την Καλλονή.

Η κλήρωση της Super League 2014-2015

Αναλυτικά

Η 1η αγωνιστική

Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός-Νίκη Βόλου

Ατρόμητος-Πλατανιάς

ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης

Κέρκυρα-Πανθρακικός

ΠΑΟΚ-Καλλονή

ΟΦΗ-Παναιτωλικός

Πανιώνιος-Εργοτέλης

Βέροια-Ξάνθη

Τα ντέρμπι

6η αγωνιστική: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

8η αγωνιστική: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

10η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Πιο πριν ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός είχε τονίσει: "Είναι ευχάριστη συγκυρία που η κλήρωση γίνεται την ίδια μέρα που επέστρεψε η Εθνική μας που μας γέμισε περηφάνια στα γήπεδα της Βραζιλίας. Πρέπει όλοι να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας. Μέχρι τέλος του καλοκαιριού θα δοθεί προς διαβούλευση ο νέος αθλητικός νόμος. Επίσης παραμένει ανοιχτή η πρόσκληση μου για να λύσουμε όλα τα μεγάλα θέματα που απασχολούν το ποδόσφαιρο. Εύχομαι να δούμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, με περισσότερα γκολ, θέαμα και περισσότερες οικογένειες στα γήπεδα".

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μώραλη γιατί ξέρω αυτά τα 2 χρόνια τι αγώνα έκανε για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Η σημερινή ομόφωνη εκλογή του Δ.Σ. αποτελεί ένα μήνυμα προς όλους αυτούς που τα τελευταία χρόνια προσπαθούν να κάνουν κακό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρόθεση μας εμένα προσωπικά και του κ. Σωπήλη είναι να διατηρήσουμε αυτό το κλίμα της σύμπνοιας και της συγκατάθεσης για όλο το πρωτάθλημα και να δείξουμε ότι είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2014-2015

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK