Κοιτάζει όντως για αριστερό μπακ τον Γενάρη ο Ολυμπιακός

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία και την Πορτογαλία, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ξεκινήσει μία έρευνα στην Ιβηρική για μία θέση που δείχνει φέτος ο Ολυμπιακός να έχει λειψανδρία!

Κοιτάζει όντως για αριστερό μπακ τον Γενάρη ο Ολυμπιακός
bento ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όταν αποκτήθηκε ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια και στην πορεία έφυγε ο Αρτούρ Μαζουακού με προορισμό το Λονδίνο και την Γουέστ Χαμ, από τον Ολυμπιακό ξεκαθάριζαν ότι δεν θα πήγαινε για τη μεταγραφή άλλου ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνας. Βλέπετε, πόνταραν στον Κώστα Τσιμίκα.

Εδώ όμως υπάρχει μία σημαντική λεπτομέρεια. Όντως ο Βίκτορ είχε στα υπόψη του τον Τσιμίκα. Αντιθέτως ο Μπέντο δεν δείχνει να τον εμπιστεύεται και για αυτό το λόγο πάει σε αλχημείες τύπου Ρέτσου, Φιγκέιρας ή Βιάνα.

Πριν από λίγα 24ωρα βγήκε το όνομα του Τόνιο της Λεβάντε ότι είναι ένας από τους παίκτες που ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωσή του. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2019 και σύμφωνα με τους Ισπανούς έχει ρήτρα 10 εκ. ευρώ. Όπως καταλαβαίνετε πολύ δύσκολα θα δώσει ο Ολυμπιακός ακόμα και το 1/4 των χρημάτων που προβλέπει η ρήτρα του συμβολαίου του.

Ο Τόνιο είναι ένας παίκτης που είχε απασχολήσει τους "ερυθρόλευκους" το περσινό καλοκαίρι! Όταν ακουγόταν τότε έντονα ότι ο Μαζουακού θα έφευγε για Ιταλία. Ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που είχαν εξεταστεί, αλλά ο Μάρκο Σίλβα δεν τον έβλεπε και τόσο ζεστά.

Από εκεί και πέρα, ένα πράγμα θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται στην Ισπανία. Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ. Και μάλιστα, σκοπεύει να πάει σε έναν αριστερό μπακ που θα χτυπήσει κατευθείαν την πόρτα της ενδεκάδας και όχι για να αποτελέσει το "μπακ απ" του Ντε Λα Μπέγια που εδώ και κάτι παραπάνω από 20 μέρες αναζητείται και όλα δείχνουν ότι δεν θα προλάβει ούτε το παιχνίδι με την Αστάνα την Πέμπτη (3/11).

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα εξετάσουν τις αγορές της Ιβηρικής για να βρουν τον παίκτη που θα καλύψει το κενό που έχει εμφανιστεί τον τελευταίο καιρό στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Στο μεταξύ, έχει ένα ενδιαφέρον το τι θα συμβεί με τον Τσιμίκα. Ο πιτσιρικάς ήλπιζε ότι φέτος θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής, έστω στα παιχνίδια Κυπέλλου. Κι όμως, βλέπει τον Μπέντο να τον βάζει από το… παράθυρο στην Λάρισα επειδή δεν υπήρχαν τότε οι Ντε Λα Μπέγια και Ρέτσος, είδε με τον ΠΑΟΚ να παίζει ο Βιάνα και με τον Πλατανιά τον Ρέτσο.

Έχουν κυκλοφορήσει διάφορα σενάρια. Ακόμα και το ότι μπορεί να ψάξει για ομάδα τον Ιανουάριο, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Ο Τσιμίκας δεν ασχολείται με όλα αυτά τα σενάρια. Πιστεύει ότι θα καταφέρει και θα γυρίσει το… χαρτί. Πιστεύει ότι ο Πάουλο Μπέντο θα τον δει με διαφορετικό μάτι στην πορεία. Ίδωμεν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σοκ με Πασιένσια!

News 24/7

24MEDIA NETWORK