Κολοβέτσιος: "Συγνώμη από τον κόσμο"

Ο αμυντικός της ΆΕΚ, Δημήτρης Κολοβέτσιος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τους Άκη Γεωργίου και Κώστα Τσίλη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Κολοβέτσιος: "Συγνώμη από τον κόσμο"

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ:« Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί εκτός από τον ΠΑΟΚ είχαμε να αντιμετωπίσουμε και την κούραση όλων αυτών των ημερών. Θεωρώ πως προσπαθήσαμε όλοι να ανταπεξέλθουμε, προσπαθήσαμε να δώσουμε το 100 τοις εκατό έτσι ώστε να φτάσουμε στον στόχο της πρώτης θέσης. Πιστεύω όμως ότι αξίζαμε ένα γκολ, δυστυχώς δεν το βάλαμε και θέλω να ζητήσω συγνώμη στον κόσμο εκ μέρους των συμπαικτών μου αλλά εμείς από την μεριά μας δώσαμε τα πάντα έτσι ώστε να κερδίσουμε και να κατακτήσουμε την πρώτη θέση».

Για το ότι το πρόγραμμα της ΆΕΚ ήταν δύσκολο:« Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα για την ομάδα. Αυτό το βιώναμε και εμείς καθημερινά και μόνο εμείς ξέρουμε τι έχουμε τραβήξει αυτές τις μέρες. Θεωρώ όμως ότι σε λεπτομέρειες χάθηκε η πρώτη θέση γιατί και σήμερα (σ.σ χθες) είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε αλλά δεν το κάναμε».

Για το αν ήταν ανταμοιβή το χειροκρότημα του κόσμου μετά το τέλος του αγώνα:« Ασφαλώς, και τον ευχαριστούμε πολύ. Ο κόσμος αναγνώρισε τις προσπάθειές μας, ήταν υπέροχος για ακόμη μια φορά και μας στήριξε όσο μπορούσε. Εμείς από την μεριά μας το ιδανικό θα ήταν να σκοράρουμε ένα γκολ και να πάρουμε την νίκη αλλά δυστυχώς δεν το κάναμε».

Για τον αν θεωρεί πως η φετινή χρονιά είναι πετυχημένη:« Για μένα είναι πετυχημένη. Θεωρώ πως αν ερχόταν και η σημερινή ( σ.σ χθεσινή) νίκη θα ήταν μια μαγική χρονιά για την ομάδα αλλά από κει και πέρα κατακτήσαμε το κύπελλο και από του χρόνου πάμε για περισσότερα».

Για το αν θεωρούν δύσκολο το «έργο» τους στην Ευρώπη:« Θα είναι δύσκολο διότι έχουμε πολλά χρόνια απουσίας από την Ευρώπη αλλά θεωρώ πως θα κοιτάξουμε να ενισχυθούμε και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να πάμε να παίξουμε αυτά τα παιχνίδια και να περάσουμε στους ομίλους».

News 24/7

24MEDIA NETWORK