Κρίσιμο ΔΣ της Super League με επανέναρξη ενόψει

Το μεσημέρι (14:00) της Δευτέρας διεξάγεται στα γραφεία της Super League το κρίσιμο ΔΣ της Λίγκας, στο οποίο αναμένεται να συζητηθούν όλα όσα οδήγησαν στην αναβολή της προηγούμενης αγωνιστικής και να τεθούν οι βάσεις για τη διεξαγωγή της επόμενης.

Κρίσιμο ΔΣ της Super League με επανέναρξη ενόψει
INTIME SPORTS

Το προηγούμενο ΔΣ ήταν επεισοδιακό και ολοκληρώθηκε αιφνιδίως, όταν η κατάσταση ξέφυγε και οι επικεφαλής των ομάδων πιάστηκαν στα χέρια, εξέλιξη που έμελλε να οδηγήσει στην αναβολή της αγωνιστικής.

Πλέον, το νέο ΔΣ αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς το ζητούμενο είναι αφενός να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκονται τα νεύρα των "αιωνίων", αφετέρου να βρεθεί φόρμουλα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει βούληση από όλες τις πλευρές να δρομολογηθεί κανονικά η διεξαγωγή της 27ης αγωνιστικής (η 26η θα οριστεί αργότερα), κάτι που θα εξαρτηθεί βέβαια από όσα θα ειπωθούν το μεσημέρι της Δευτέρας στη συνεδρίαση της Λίγκας, αλλά και από τις εγγυήσεις που θα δώσουν οι ομάδες στον υφυπουργό μέσω των φορέων του ποδοσφαίρου που θα έχουν συνάντηση μαζί του την προσεχή Τετάρτη (4/3).

Διαβάστε ακόμη:

Αν ο Πλατινί ενδιαφερόταν θα το είχε αποβάλει

News 24/7

24MEDIA NETWORK