Κρούση της Γάνδης για Γκάλο

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ροντρίγκο Γκάλο φέρεται να έχει δείξει η Γάνδη.

Κρούση της Γάνδης για Γκάλο
INTIME SPORTS

Μετά τους Αντρέ Σιμόες και Γιάκομπ Γιόχανσον, ακόμη ένας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδας από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Live Sport" η Γάνδη έκανε διερευνητική κρούση στην "Ένωση" προκειμένου να μάθει τις οικονομικές απαιτήσεις της για την παραχώρηση του Ροντρίγκο Γκάλο.

Με βάση το ρεπορτάζ, ο Βραζιλιάνος μπακ θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ραφίνια, ο οποίος αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Η βελγική ομάδα δεν έχει πρόβλημα... χρημάτων, αφού η πρόκριση στους ομίλους του Champions League έχει γεμίσει τα ταμεία του συλλόγου.

Από το περιβάλλον του Γκάλο λέγεται χαρακτηριστικά πως περιμένουν από μέρα σε μέρα την απάντηση των διοικούντων την ΑΕΚ για το ποσό που θέλει προκειμένου να παραχωρήσει τον 28χρονο άσο.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον Γκάλο είχε εκφράσει ενδιαφέρον κι η τουρκική Γκεντσλερμπιρλιγκί, αλλά οι άνθρωποι του συλλόγου είχαν ξεκαθαρίσει πως ο έμπειρος αμυντικός δεν παραχωρείται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η ΑΕΚ αρνήθηκε πρόταση 2 εκ. ευρώ για Σιμόες

News 24/7

24MEDIA NETWORK