Ξαναρχίζουν τα πρωταθλήματα! Τι λέει η ανακοίνωση της ΕΠΟ

H EΠΟ αποφάσισε να ορίσει διαιτητές, όπερ σημαίνει πως θα έχουμε ποδόσφαιρο το ερχόμενο τριήμερο σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες και φυσικά στην Super League.

Ξαναρχίζουν τα πρωταθλήματα! Τι λέει η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Παρά το γεγονός ότι η ΕΠΟ δεν είναι πλήρως ικανοποιημένη από το περιεχόμενο της επιστολής, το οποίο περιεχόμενο έρχεται να καταδείξει και αποδείξει τα πολύ μεγάλα λειτουργικά προβλήματα της λίγκας, θεωρεί ότι αυτό είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και για αυτόν τον λόγο η ΚΕΔ/ΕΠΟ θα ορίσει διαιτητές για να συνεχιστούν και ολοκληρωθούν ομαλά όλες οι διοργανώσεις εθνικής εμβέλειας.

Παρά τα όσα ισχυρίζονται διάφορα κέντρα περί επιχείρησης φίμωσης των παραγόντων και των ΜΜΕ, είναι ξεκάθαρο ότι το μοναδικό ζητούμενο για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είναι πρώτον η ειλικρινής προσπάθεια για την αντιμετώπιση του φλέγοντος θέματος της βίας σε όλα τα επίπεδα, αλλά και ο δια παντός τερματισμός της ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ προσώπων της ελληνικής ποδοσφαιρικής οικογένειας, όπως αρέσκονται κάποιοι να κάνουν προκειμένου να βρουν άλλοθι για τις δικές τους αποτυχημένες επιλογές και ενέργειες.

Η ΕΠΟ τονίζει και επισημαίνει για τελευταία φορά και με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, ότι δεν μπορεί εφεξής να γίνει ανεκτή η οποιαδήποτε διακύβευση ανθρώπινης ζωής ή σωματικής ακεραιότητας ατόμου που εντάσσεται στον ευρύτερο χώρο του ποδοσφαίρου μας και σε περίπτωση κατά την οποία στο μέλλον συμβεί το παραμικρό, τότε η Ομοσπονδία θα εξετάσει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να εφαρμόσει όλα τα καταστατικά δικαιώματά της σε ό,τι αφορά τη διοργάνωση των πρωταθλημάτων".

Σέντρα από τη 12η αγωνιστική

Αξίζει να σημειωθεί πως η διοργάνωση θα συνεχιστεί από τη 12η αγωνιστική, ενώ η 11η που αναβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα θα διεξαχθεί 10-11 Ιανουαρίου στη θέση της 18ης αγωνιστικής. Οπερ σημαίνει πως η 18η αγωνιστική -δηλαδή η πρεμιέρα του β' γύρου- θα μετατεθεί κατά μία εβδομάδα, ενώ αναζητείται κενή ημερομηνία για να γίνει εμβόλιμη αγωνιστική.

Επίσης, διαψεύστηκαν τα σενάρια περί εμβόλιμης αγωνιστικής μέσα στις γιορτές (υπήρχε σκέψη να γίνει η 11η αγωνιστική στο μεσοδιάστημα Χριστουγέννων - Πρωτοχρονιάς).Υπενθυμίζουμε πως η 6η αγωνιστική, που είχε αναβληθεί για τον θάνατο του Κώστα Κατσούλα, θα διεξαχθεί 3 Δεκεμβρίου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 12ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 29/11

15.00: ΑΕΛ Καλλονής – Πλατανιάς

17.15: Λεβαδειακός – Παναιτωλικός

19.30: Ατρόμητος – Ξάνθη

Κυριακή 30/11

15.00: Κέρκυρα – Ολυμπιακός

17.15: Εργοτέλης – Αστέρας Τρίπολης

17.15: ΠΑΟΚ – Πανθρακικός

17.15: Πανιώνιος – Νίκη Βόλου

17.15: ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ

19.30: Παναθηναϊκός - Βέροια

Διαβάστε ακόμη:

Δεν θα γίνει εμβόλιμη αγωνιστική στις γιορτές

Το έγγραφο που εστάλη στην ΕΠΟ

Νέος πρόεδρος της Super League ο Μποροβήλος

News 24/7

24MEDIA NETWORK