Περιμένουν τις προτάσεις για Γούτα

Εμπλοκή στα ρεπορτάζ που αφορούν στον Ολυμπιακό έχει το όνομα του Δημήτρη Γούτα, ωστόσο στο στρατόπεδο της Ξάνθης δηλώνουν άγνοια για το ζήτημα.

Περιμένουν τις προτάσεις για Γούτα

Η Ξάνθη δεν έχει δεχθεί καμία επίσημη πρόταση ούτε από τους "ερυθρόλευκους" ούτε από κάποιον άλλο σύλλογο για τον 20χρονο Καβαλιώτη κεντρικό αμυντικό, η ποδοσφαιρική αξία του οποίου έχει ανέβει αισθητά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο Δημήτρης Γούτας έχει πραγματοποιήσει 27 συμμετοχές στην εφετινή Super League και άλλες επτά στο Κύπελλο, ενώ πέραν των αμυντικών επιδόσεών του έχει σημειώσει δύο γκολ.

Ενδιαφέρον για την περίπτωση του νεαρού ποδοσφαιριστή φέρεται να έχει εκδηλώσει και η ΑΕΚ, ωστόσο οι άνθρωποι της ακριτικής ομάδας δεν μπορούν να μιλήσουν με βεβαιότητα από τη στιγμή που δεν έχουν στα χέρια τους κάτι χειροπιαστό.

Στο μεταξύ, τα ταξίδια του Γιάννη Παπαδημητρίου στο εξωτερικό συνεχίζονται και σκοπός είναι απλά η δημιουργία ενός μεταγραφικού background, καθώς στην παρούσα φάση οι άνθρωποι της Ξάνθης έχουν επικεντρωθεί μόνο στο αγωνιστικό γκέλος.

Στην προπόνηση της Πέμπτης (26/3), τέλος, ο Ράζβαν Λουτσέσκου είδε να μετέχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, με εξαίρεση τον Δημήτρη Γούτα, ο οποίος έχει ενσωματωθεί στην Εθνική Ελπίδων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK