Ανακαλεί ο Λουτσέσκου τα περί διαιτησίας στο ματς με τον Ολυμπιακό

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του σχετικά με το διαιτητή του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, ο τεχνικός της Ξάνθης, Ράζβαν Λουτσέσκου, ανακάλεσε.

Ανακαλεί ο Λουτσέσκου τα περί διαιτησίας στο ματς με τον Ολυμπιακό

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τον διαιτητή Χρήστο Μήτσιο μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό με 3-1, τονίζοντας πως επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα.

Λίγες ώρες όμως ο τεχνικός της Ξάνθης ανακάλεσε με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: "Οι αναφορές μου για τον διαιτητή του αγώνα SKODA ΞΑΝΘΗ – Ολυμπιακός που έγιναν μετά τη λήξη του ήταν εν θερμώ, με βάση την εικόνα που είχα από τον αγωνιστικό χώρο. Βλέποντας ξανά την επίμαχη φάση σε βίντεο, πιστεύω ότι η απόφαση του διαιτητή ήταν σωστή χωρίς να είναι αυτή αποκλειστικά υπεύθυνη στη διαμόρφωση του αποτελέσματος."

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ