Γιουνές, ο νέος Σολάρι

Το βραβείο του 1ου σκόρερ του πρωταθλήματος κυνηγάει ο φορ της Ξάνθης, Χαμζά Γιουνές, μετά το χατ-τρικ του στη Βέροια!Διαβάστε την περίεργη ιστορία του καλοκαιρινού πουλέν του Λουτσέσκου και τον σχετικό ΠΙΝΑΚΑ των σκόρερς

Γιουνές, ο νέος Σολάρι

Πρέπει να είναι από τα πιο γρήγορα χατ τρικ στην ιστορία της Super League, αυτό που πέτυχε ο Χαμζά Γιουνές στην Βέροια(58΄, 61΄, 67΄). Έτσι όμως, έφτασε τα 7 γκολ στις 7 τελευταίες αγωνιστικές (έχει σκοράρει βέβαια στα 5 από τα 7 παιχνίδια) και συνολικά τα 8 (αν προσθέσουμε και εκείνο της πρεμιέρας κόντρα στην ΑΕΚ)!

Απολογισμός που τον φέρνει στην δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερς του πρωταθλήματος, μόλις ένα γκολ πίσω από τον Μπράουν Ιντέγιε που έχει 9 (λόγω τραυματισμού δεν θα αγωνιστεί με τον Παναιτωλικό, οπότε δεν θα έχει και την ευκαιρία να την αυξήσει). Ο Γιουνές με το σημερινό του τρίμπαλο ανέβηκε δύο θέσεις στον σχετικό πίνακα, αφήνοντας πίσω του τον Μάρκους Μπέργκ και τον Κόντε του ΠΑΣ. Και γιατί όχι, εφόσον η Ξάνθη συνεχίσει να πηγαίνει τρένο, ο 30χρονος Τυνήσιος σαν άλλος... Εστέμπαν Σολάρι φιλοδοξεί να κατακτήσει το χρυσό παπούτσι του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Γιουνές αποτελεί προσωπική επιλογή του Λουτσέσκου, όταν το περασμένο καλοκαίρι ο Ρουμάνος τεχνικός ψάχτηκε να βρεί στην αγορά των ελευθέρων τον αντικαταστάτη του Παντελή Καπετάνου, που δεν τα βρήκε στο οικονομικό με τον Πανόπουλο για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Τον Τυνήσιο φόρ ο Λουτσέσκου έφερε από την πατρίδα του και συγκεκριμένα την Κονκόρντια, στην οποία είχε πάει τον περασμένο Φεβρουάριο από το Ιράν. Η περσική Τράκτορ Σάζι είχε πληρώσει 750.000 € για να τον αγοράσει από την βουλγαρική Λουντογκόρετς.

Δεν είναι τυχαίο πως τις πρώτες αγωνιστικές, όταν η Ξάνθη είχε ...σιγήσει και μαζί της ο Τυνήσιος σέντερ φορ, ο Λουτσέσκου συνιστούσε...υπομονή λέγοντας πως και η ομάδα και ο Γιουνές θα βρούν τον δρόμο τους. Και πλέον ο Ρουμάνος δικαιώνεται...

Για την ιστορία ο Γιουνές κυνηγάει το αντίστοιχο επίτευγμα με εκείνο του τότε παίκτη της Ξάνθης, Αργεντινού στράικερ, Εστέμπαν Σολάρι που είχε βγει πρώτος σκόρερ το 2014 με 16 τέρματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ

Γιουνές, ο νέος Σολάρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τρελαίνει κόσμο η Ξάνθη, έριξε "τεσσάρα" στη Βέροια!

News 24/7

24MEDIA NETWORK