Δεν πάει πουθενά ο Πανόπουλος

Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να προτίθεται να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο της Ξάνθης, έβαλε ο Χρήστος Πανόπουλος με ξεκάθαρο τρόπο.

Δεν πάει πουθενά ο Πανόπουλος

Ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος είχε τονίσει πως αν υπήρχε μία διάδοχη κατάσταση θα αποχωρούσε από την ομάδα, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι αυτό είναι δύσκολο να συμβεί και δεν τίθεται θέμα να φύγει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: "Δεν υπάρχει τίποτα, ανοησίες είναι όλα, πρώτα ο Θεός συνεχίζω στο τιμόνι της ομάδας χωρίς να αλλάζει το παραμικρό. Βεβαίως έχω πει και στο παρελθόν ότι όλα έχουν τη τιμή τους και συνεπώς αν έρθει κάποιος και ενδιαφέρεται ζεστά για την Ξάνθη, τότε θα το δούμε. Ωστόσο το βλέπω δύσκολο αυτό, ειδικά στους καιρούς που ζούμε. Όλα τα υπόλοιπα είναι γελοιότητες και ανάξια λόγου", είπε στην Real News.

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα