"Φιλική" νίκη της Ξάνθης επί της Τέουτα Ντούρες

Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό της Ξάνθης στο Τσάρσκο Σέλο της Σόφιας, αφού επικράτησε 2-1 της αλβανικής Τέουτα Ντούρες παρά το γεγονός ότι στο 60ό λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ.

"Φιλική" νίκη της Ξάνθης επί της Τέουτα Ντούρες
INTIME SPORTS

Στις καλύτερες στιγμές του αγώνα, στο 7’ ο Φασίδης έκανε την πάσα και ο Ράνος σούτερες από πλάγια δεξιά θέση για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας. Στο 15’ ο Μπαξεβανίδης βρήκε τον Ράνο, αλλά ο γκολκίπερ της Τέουτα βγήκε έγκαιρα και μπλόκαρε την μπάλα. Στο 16’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Έλτον στο δευτερο δοκάρι, ο Γουάλας αμαρκάριστος έκανε το άστοχο πλασέ.

Στο 30’ μετά από πάσα του Σολτάνι, ο προωθημένος Παπαστεριανός σούταρε από καλή θέση αλλά η μπάλα αποκρούστηκε από σώμα αμυνόμενου. Στο 35’ η Τέουτα είχε την πρώτη της καλή στιγμή με ένα άστοχο σουτ από πλάγια δεξιά θέση. Στο 39’ σέντρα του Κολλαρά, κεφαλιά του Ράνου, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 42’ ο Φασίδης νικήθηκε στο τετ α τετ από τον τερματοφύλακα μετά την πάσα του Σολτάνι κι ένα λίγο αργότερα ο τελευταίος έκανε τη σέντρα με τον Ράνο να μην βρίσκει στόχο με την κεφαλιά που επιχείρησε.

Κόντρα στην ροή του αγώνα, η αλβανική ομάδα άνοιξε το σκορ στο 60ό λεπτό, όμως η απάντηση της Ξάνθης ήταν άμεση. Στο 68’ ο Καπετάνος ανατράπηκε εντός περιοχής και δεν λάθεψε στο πέναλτι. Δύο λεπτά αργότερα Μπέρτος έκανε τη σέντρα και ο Καπετάνος την κεφαλιά που δεν βρήκε στόχο, αλλά στο 86' ο Μπέρτος από δεξιά βρήκε τον Καπετάνο, εκείνος γύρισε σστον επερχόμενο Λουσέρο, ο οποίος χάρισε τη νίκη στην ακριτική ομάδα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χρησιμοποίησε στο α’ μέρος τους Γκαραβέλη, Μπαξεβανίδη, Χατζητερζόγλου, Κολλαρά, Παπαστεριανό, Έλτον, Γουάλας, Φασίδη, Ράνο, Σολτάνι και στο δεύτερο τους Δεμένικο, Μπέρτο, Φλίσκα, Καρυπίδη, Ζαραδούκα, Βασιλακάκη, Τόμιτς, Ορφανίδη Λ., Καπετάνο, Νάκα και Λουσέρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK