Η συγγνώμη του Γιουνές στο Contra.gr

Η αντίδραση του Χαμζά Γιουνές την ώρα της αλλαγής του στο ματς με τον ΠΑΣ είχε ως συνέπεια μια... επική ειρωνική ανακοίνωση από πλευράς ΠΑΕ Ξάνθης. Το Contra.gr μίλησε με τον δεύτερο σκόρερ του πρωταθλήματος, ο οποίος απάντησε για το επεισόδιο, Λουτσέσκου, Πανόπουλο και το μέλλον του.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Στο 74ο λεπτό του αγώνα της Ξάνθης κόντρα στον ΠΑΣ στα Ιωάννινα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου έκανε αλλαγή τον καλύτερο επιθετικό του, τον Χαμζά Γιουνές και πέρασε στην θέση του τον Αντώνη Ράνο με τον πρώτο σκόρερ της Ξάνθης να δείχνει τη δυσαρέσκεια του.

Λίγες ώρες αργότερα η ΠΑΕ Ξάνθη έβγαλε ειρωνική ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητούσε... συγνώμη από τον έμπειρο φορ και παράλληλα όμως με την κίνηση αυτή τον έβγαζε στη σέντρα δείχνοντας ότι υπάρχει θέμα!

Το Contra.gr επικοινώνησε με τον Τυνήσιο επιθετικό που φέτος έχει σκοράρει 15 γκολ σε 23 ματς πρωταθλήματος και του ζήτησε να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα...

Τι έγινε ακριβώς χτες την ώρα της αλλαγής σου;

"Τίποτα ιδιαίτερο. Απλά βγήκα και δεν έδωσα το χέρι του προπονητή. Πήγα στα αποδυτήρια κατευθείαν. Έπρεπε να σφίξω το χέρι στον κόουτς και να κάτσω στον πάγκο, αλλά εγώ έφυγα απευθείας για τα αποδυτήρια".

Η συγγνώμη του Γιουνές στο Contra.gr
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Γιατί το έκανες αυτό;

"Ήθελα να μείνω περισσότερο, να βοηθήσω την ομάδα, να σκοράρω κάποιο γκολ. Το 1-0 δεν ήταν ασφαλές σκορ για την ομάδα μας και ένιωθα ότι έπρεπε να μείνω κι άλλο. Δεν ήταν κάτι τρομερό. Κάποιοι παίκτες θέλουν να κερδίζουν συνέχεια. Ήταν κάτι φυσιολογικό, κάτι απλό αυτό που ήθελα. Θέλω να σκοράρω όσο περισσότερα τέρματα μπορώ και να βγω πρώτος σκόρερ".

Νιώθεις μετανιωμένος γι' αυτή την κίνηση;

"Φυσικά και το μετάνιωσα. Γιατί ήμουν εκνευρισμένος και δεν έκατσα να παρακολουθήσω το παιχνίδι. Ίσως αντέδρασα κάπως υπερβολικά. Μίλησα μετά με τον προπονητή, τον Ράζβαν Λουτσέσκου, ζήτησα συγνώμη και είπαμε "οκ το αφήνουμε πίσω". Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα".

Την ανακοίνωση που έβγαλε η ομάδα πώς την είδες;

"Ο σύλλογος μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Έχω σεβασμό για την ομάδα και αυτό είναι όλο. Δεν έχω απάντηση γι' αυτό".

Πιστεύεις ότι θα επηρεάσει τη σχέση σου με τον Ράζβαν Λουτσέσκου αυτό το επεισόδιο;

"Έχω πολύ σεβασμό για τον προπονητή και το σύλλογο. Ό,τι έγινε δεν ήταν τόσο σημαντικό. Έχω έρθει για να βοηθήσω την ομάδα και πιστεύω ότι το κάνω. Όλοι είναι χαρούμενοι και εγώ και εκείνος. Αυτά συμβαίνουν, ακόμα και στις μεγάλες ομάδες. Όμως δεν τα αφήνουμε να διαταράσουν τις σχέσεις μας. Οι παίκτες που θέλουν να κερδίζουν συνέχεια, τυχαίνει καμιά φορά να ξεφεύγουν".

Είπατε κάτι συγκεκριμένο οι δυο σας μετά το παιχνίδι;

"Όπως σου είπα, ζήτησα συγνώμη, απολογήθηκα. Του είπα ότι θέλω να μείνω να βοηθήσω, να σκοράρω. Είναι άνδρας και μπορεί να καταλάβει τους παίκτες του. Έχει μεγάλη καρδιά. Γι' αυτό και είναι σε αυτή τη θέση. Είναι καλός άνθρωπος, έχω πολύ καλή σχέση μαζί του. Συνεχίζουμε μαζί".

Η συγγνώμη του Γιουνές στο Contra.gr

Μπορεί η Ξάνθη να προλάβει τα πλέι οφ;

"Έχουμε ακόμη τέσσερα ματς και συνεχίζουμε δυνατά. Πιστεύω ότι μπορούμε να μπούμε στην πεντάδα. Είμαστε ομάδα, είμαστε δεμένοι και έχουμε καταφέρει πολλά φέτος. Θα πρέπει να παλέψουμε στα τελευταία παιχνίδια για το καλύτερο και μακάρι να είμαστε στις πρώτες θέσεις".

Θα καταφέρεις να πάρεις το βραβείου του πρώτου σκόρερ;

"Δεν ξέρω αν θα τερματίσω πρώτος σκόρερ. Το θέλω. Εξαρτάται από τα παιχνίδια που μένουν. Πρέπει να προσπαθήσω, γιατί έχω ανταγωνισμό".

Ποιος πιστεύεις ότι είναι ο καλύτερος επιθετικός στην Ελλάδα;

"Υπάρχουν καλοί επιθετικοί. Ο Ιντέγε που έφυγε, ήταν πολύ δυνατός, σκόραρε πολλά γκολ, πολύ καλός παίκτης. Φυσικά και ο Μπεργκ που δεν σταματάει να πετυχαίνει τέρματα".

Για το καλοκαίρι ποια είναι τα σχέδιά σου; Θα μείνεις στην Ξάνθη ή σκέφτεσαι τη μεταγραφή;

"Δεν θα ήθελα να μιλήσω τώρα γι' αυτό. Έχουμε ακόμα τέσσερα ματς. Πρέπει να δούμε κι αν θα μπούμε στα πλέι οφ γιατί θα έχουμε κι άλλα παιχνίδια. Θέλω να είμαι συγκεντρωμένος, να βάλω τα δυνατά μου για το καλύτερο και στη συνέχεια να δω τι θα κάνω στο μέλλον και αν θα υπάρχουν προτάσεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK