Λουτσέσκου: "Δεν αξιολογήθηκε σωστά το ματς"

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου τόνισε πως το παιχνίδι κόντρα στον Πανθρακικό δεν αξιολογήθηκε σωστά, όμως παρόλα αυτά η ομάδα του είχε ευκαιρίες να φύγει με τη νίκη.

Λουτσέσκου: "Δεν αξιολογήθηκε σωστά το ματς"
INTIME SPORTS

Η Ξάνθη αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0 στο ΔΑΚ Κομοτηνής απέναντι στον Πανθρακικό, σε μία αναμέτρηση που δεν διεκδικεί "δάφνες ποιότητας". Ο προπονητής των Ακριτών, Ράζβαν Λουτσέσκου παραδέχθηκε πως το παιχνίδι δεν αξιολογήθηκε σωστά από την ομάδα του, αλλά παρόλα αυτά είχε ευκαιρίες να φύγει με τη νίκη.

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όχι φανταστικό από πλευράς θεάματος και δεν αξιολογήθηκε σωστά από την ομάδα μας.

Προσπαθήσαμε να παίξουμε με μεγάλες μπαλιές και δεν εκμεταλλευτήκαμε τον χώρο από την άμυνα στην επίθεση", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Παίξαμε με τέσσερις παίκτες πολύ ψηλά, γι' αυτό και το παιχνίδι έγινε άμεσο, όταν η ομάδα μας έχανε την μπάλα. Το δεύτερο μέρος είχε ξανά πάρα πολύ μάχη. Ο Πανθρακικός είναι πιο δυνατή ομάδα από τη δική μας και από τις καταστάσεις της πίεσης στις δεύτερες μπάλες προσπαθούσαν να μπουν στην περιοχή μας.

Στα τελευταία 30 λεπτά δεν κυριαρχήσαμε, αλλά καταφέραμε να μπούμε με καλύτερες προϋποθέσεις στην περιοχή του αντιπάλου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πανθρακικός - Ξάνθη 0-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK