Λουτσέσκου: "Ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα"

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την ισοπαλία της Ξάνθης κόντρα στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, τονίζοντας πως στόχος των Ακριτών ήταν να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες του αντιπάλου τους.

Λουτσέσκου: "Ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα"

Ο Ρουμάνος τεχνικός, σχολίασε: "Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Ο ΠΑΟΚ είχε αρκετά επίσημα παιχνίδια στα πόδια του και μεγάλη ποιότητα ως ομάδα. Εμείς προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του".

Για την εικόνα της ομάδας του: "Δεν είμαι ευχαριστημένος από τη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Κερδίσαμε αρκετές μπάλες και δεν μπορούσαμε να τις εκμεταλλευτούμε".

Για την πίεση του ΠΑΟΚ στα τελευταία λεπτά: "Ήταν φυσιολογικό να αυξήσει την πίεσή του. Δημιούργησε δύο-τρεις μεγάλες ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά. Φαίνεται η ποιότητα των παικτών του και για εμάς είναι ένα θετικό αποτέλεσμα".

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ