Λουτσέσκου: "Πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία"

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του όχι όμως και από το τελικό αποτέλεσμα στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Λουτσέσκου: "Πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία"
INTIME SPORTS

Οι δηλώσεις του τεχνικού της Ξάνθης : "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Πιστεύω ότι γενικά ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι με τις ομάδες να τρέχουν και να παλεύουν πολύ. Επίσης υπήρξαν και πολλά λάθη εξαιτίας του πνεύματος του αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλά αλλά μετά το πρώτο κομμάτι του αγώνα, χάσαμε ρυθμό και κατοχή μπάλας από την άμυνα στην επίθεση. Δώσαμε εύκολα την κατοχή πίσω στον Παναθηναϊκό και την πιθανότητα να ελέγξει το κομμάτι αυτό του β' μέρους.

Στην επανάληψη προσπαθήσαμε να πιέσουμε ψηλά και με τις αλλαγές που έγιναν με τον Μπαξεβανίδη και τον Βασιλακάκη καταφέραμε να κλέψουμε μπάλας. Δυστυχώς για μας όποιος έκανε το πρώτο λάθος θα κόστιζε.

Έτσι και έγινε με το κόρνερ στο 83' που έδωσε τους βαθμούς στον Παναθηναϊκό. Το πιο δίκαιο θεωρώ πως θα ήταν η ισοπαλία, λόγω επίσης και των τελευταίων λεπτών όπου είχαμε 2 ευκαιρίες να σκοράρουμε. Για εμάς ήταν ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, με σκληρά παιχνίδια, με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στην έδρα μας.

Και σε τέτοια παιχνίδια αν κάνεις ένα λάθος ρισκάρεις να χάσεις τον αγώνα. Από άποψη νοοτροπίας και διάθεσης παικτών είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια τους γιατί μέχρι τώρα έχουν κάνει καλά αποτελέσματα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK