Όταν η Ξάνθη τρολάρει, οι άλλοι κάνουν μόκο...

Πιστή στις παραδόσεις της, η Ξάνθη είναι η μόνη ομάδα που αρέσκεται να εξωτερικεύει τους προβληματισμούς της άμα τη εμφανίσει τους. Το ίδιο έπραξε και το βράδυ της Κυριακής, έπειτα από την αδικία που υπέστη στην Κομοτηνή.

Όταν η Ξάνθη τρολάρει, οι άλλοι κάνουν μόκο...

Η ακριτική ομάδα έχει παρέμβει 6 φορές εφέτος μετά από 19 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα προκειμένου να κάνει γνωστή τη δυσαρέσκειά της, φροντίζοντας πάντα να μας εκπλήσσει με τις εμπνευσμένες διατυπώσεις της.

Πιο πρόσφατο περιστατικό η ανακοίνωση της Κυριακής (12/01), στην οποία οι Θρακιώτες διαμαρτύρονται για το γκολ οφσάιντ που δέχτηκαν, αλλά και για τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ της ομάδας τους κόντρα στον Πανθρακικό.

"Ακόμα και στη Ζιμπάμπουε είναι πέναλτι"

"Ας αναλάβει η ΕΠΟ τις ευθύνες που της αναλογούν"

Ντεμπούτο στην πρεμιέρα

Για εφέτος, όλα άρχισαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (17/08) και την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-0 στην Τούμπα.

Πανόπουλος: "Ημασταν όλοι μαριονέτες"

Η συνέχεια δόθηκε την 4η αγωνιστική (14/09) στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" (ήττα με 4-0), με την ακριτική ΠΑΕ να ζητά συγγνώμη (!) από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

ΠΑΕ: "Συγγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού"

Στις 11 Νοεμβρίου η Ξάνθη έρχεται ισόπαλη με τον Αστέρα στην Τρίπολη (2-2) και η ακριτική ομάδα εκδίδει ανακοίνωση με αποδέκτη τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, από την Ξάνθη με αφορμή τη φάση του ακυρωθέντος γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

"Κύριε Σαρρή, είναι απίθανο αυτό που έγινε σήμερα"

Την επόμενη μέρα εκδίδεται μια από τις πλέον ευφάνταστες ανακοινώσεις στην ιστορία του σωματείου. Συγκεκριμένα η "ανακοίνωση" της ακριτικής ομάδας αφορά την ανταπόκριση ενός Αμερικανού δημοσιογράφου που αναφέρει ότι η Ελλάδα επλήγη από σεισμό και τυφώνα!

Διαμαρτυρία με... τρολάρισμα

Φτάνουμε στη 12η αγωνιστική και την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στον οποίο η Ξάνθη επικρατεί με 3-1. Αυτή τη φορά, αφορμή για τη νέα ανακοίνωση των Ακριτών αποτελεί η συμπεριφορά του Σερζ Ντιέ, ο οποίος διαμαρτύρεται άκομψα κατά την αντικατάστασή του από τον προπονητή του.

ΠΑΕ: "Πάνω από τον κάθε Ντιέ είναι η ομάδα"

Ζήτησε συγγνώμη ο Ντιέ

Τη 13η αγωνιστική η Ξάνθη μένει στο 0-0 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και αμέσως μετά έρχεται νέα επιστολή προς την ΕΠΟ με αποδέκτη τον Γιώργο Σαρρή, στην οποία θίγει τη μη απόφαση για τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν από τη Super League - προβιβαστούν από τη Football League και καλώντας τον πρόεδρο της ΕΠΟ να διακόψει το πρωτάθλημα - παρωδία, χωρίς να πάρει σαφή θέση για το αδίκως ακυρωθέν γκολ του Σολτάνι στη Νέα Σμύρνη.

ΠΑΕ: "κ.Σαρρή, διακόψτε το πρωτάθλημα"

Όταν η Ξάνθη τρολάρει, οι άλλοι κάνουν μόκο...

Ακολουθεί νέα ανακοίνωση που μοιάζει περισσότερο με γρίφο.

Στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται απολύτως τίποτα, υπάρχει όμως μια φωτογραφία που απεικονίζει την μαθηματική εξίσωση "2+2=4+;=".

Νέα ανακοίνωση - γρίφος της Ξάνθης

Όλοι εμείς (όσοι τουλάχιστον δίνουμε βάση και στη χιουμοριστική πλευρά του ελληνικού ποδοσφαίρου) δεν έχουμε παρά να περιμένουμε για το νέο επεισόδιο που θα "ερεθίσει" δημιουργικά τους συντάκτες των πιο εύστοχων ανακοινώσεων πανελληνίως.

Το κερασάκι στην τούρτα

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, με αφορμή τοποθετήσεις δημοσιογράφων σε αθλητική εκπομπή, η Ξάνθη επανήλθε με την παρακάτω ανακοίνωση...

"Ο Χάρης του Action 24 αναρωτήθηκε: «Ήταν σφαγιασμός;» «Ήταν σφαγιασμός;».

Όποιος απαντήσει σωστά μπαίνοντας στο μυαλό του Χάρη, θα παραλάβει δωρεάν ένα αυτοκίνητο. Τώρα αν θα είναι ρέπλικα, μικρό, μεγάλο, αντίκα ή μπρελόκ θα μας απαντήσει ο Χάρης.

Ο μονόλογος του Χάρη ήταν ο εξής καταπληκτικός: «Εντάξει ένα πέναλτι κι ένα γκολ off side λέγεται σφαγή;» Και κάποιος από το πάνελ σημειώνει: «Ήταν δύο πέναλτι κι ένα γκολ off side». Και τότε ο απίθανος Χάρης λέει: «Ε, τότε αν ήταν δύο πέναλτι και ένα γκολ off side, είναι σφαγή».

Παρακολουθείτε Action 24 με τον Χάρηηηηηη...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK