ΠΑΕ Ξάνθη: "Μόνο με ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό"

Η ΠΑΕ Ξάνθη αποδέχθηκε την πρόσκληση Μποροβήλου με την προϋπόθεση ότι θα είναι παρόντες όλοι οι ιδιοκτήτες των "μεγάλων" ΠΑΕ.

ΠΑΕ Ξάνθη: "Μόνο με ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό"

Ξεκάθαρη ήταν η ΠΑΕ Ξάνθη ως προς τη στάση που θα τηρήσει ενόψει της πρωτοβουλίας που πήρε ο Γιώργος Μποροβήλος να συγκαλέσει στη Super League σύσκεψη ιδιοκτητών.

"Με αφορμή την πρόσκληση από τη Super League για άτυπη συνάντηση των ιδιοκτητών των ΠΑΕ μελών της, η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ θα ήθελε να διευκρινίσει ό,τι δεν θα συμμετάσχει σε αυτή εάν έστω κι ένας εκ των ιδιοκτητών των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού δεν είναι παρών", ανέφεραν οι ακρίτες.

Εκ των παραπάνω προκύπτει ότι ο Χρήστος Πανόπουλος ναι μεν συμφωνεί, αρκεί στο ραντεβού να είναι άπαντες παρόντες. Ειδάλλως δεν έχει το παραμικρό νόημα.

Ήταν κάτι άλλωστε που ο ίδιος πρότεινε από την πρώτη στιγμή σημειώνοντας πως "θα πρέπει να σταματήσουμε να κρυβόμαστε, είτε πίσω από προσωπικά συμφέροντα, είτε πίσω από επιχειρηματικά συμφέροντα, είτε από χόμπι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΕ Ξάνθη: "Να βρεθούν σ' ένα τραπέζι μόνο οι ιδιοκτήτες των ομάδων"

Ο Μποροβήλος κάλεσε σε συνάντηση τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ