Πανόπουλος: "Ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους οι Αλαφούζος, Μαρινάκης, Μελισσανίδης, Σαββίδης"

Έκκληση στους Αλαφούζο, Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Σαββίδη να αναλογιστούν τις ευθύνες που τους αναλογούν προκειμένου να συμφωνήσουν στο πλαίσιο ενός έντιμου και σωστού ποδοσφαίρου έκανε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, Χρήστος Πανόπουλος.

Πανόπουλος: "Ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους οι Αλαφούζος, Μαρινάκης, Μελισσανίδης, Σαββίδης"

Αναλυτικά η δήλωση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, Χρήστος Πανόπουλος:

Κάνω έκκληση στους κ.κ. Αλαφούζο, Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Σαββίδη, να αφήσουν έξω από το ποδοσφαιρικό «γίγνεσθαι» τις όποιες διαφορές έχουν, εάν έχουν, στην επαγγελματική ή διαπροσωπική σχέση τους.

Με τα όσα προβλήματα αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, ας συμφωνήσουν στο πλαίσιο ενός έντιμου και σωστού ποδοσφαίρου. Όλοι εμείς οι άλλοι, ως είθισται, θα ακολουθήσουμε.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την πατρίδα μας, είναι στο χέρι τους να κάνουν το ποδόσφαιρο πρωτοστάτη, ένα αποκούμπι ξεγνοιασιάς και ηρεμίας για όλους τους Έλληνες. Εξαρτάται από αυτούς εάν εκατομμύρια Έλληνες «πουν» ΚΑΛΗΜΕΡΑ ή ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ας αναλογιστούν τις τεράστιες ευθύνες που τους αναλογούν.

Όλα τα άλλα «συναντήσεις, «συνεδριάσεις», «μπλα – μπλα…» είναι: «Για να είχαμε να λέγαμε.» Για να μην δουλευόμαστε μεταξύ μας αυτό πρέπει να γίνει. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε.

Υ.Σ.: Προς αποφυγήν πάσης παρεξηγήσεως τα ονόματα έχουν γραφτεί με αλφαβητική σειρά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK