Πανόπουλος: "Γκολ μεν, ανθρώπινο λάθος δε"

Ο Χρήστος Πανόπουλος παραδέχθηκε ότι το δεύτερο γκολ του Παναιτωλικού κακώς ακυρώθηκε ως οφ σάιντ, χαρακτήρισε πάντως την υπόδειξη ανθρώπινο λάθος.

Η Ξάνθη ευνοήθηκε από τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και ο Χρήστος Πανόπουλος δεν δίστασε να το παραδεχθεί. Έκανε πάντως λόγο για ανθρώπινο λάθος που χρειάζεται ριπλέι για να διαπιστωθεί.

Στη δήλωσή του ανέφερε χαρακτηριστικά: "Με εκτίμηση προς την ομάδα του Παναιτωλικού, τους παίκτες του, τους προπονητές του, τους φιλάθλους του, όπως επίσης και προς τον ιδιοκτήτη της, έχω να αναφέρω τα κάτωθι:

Ο Παναιτωλικός πέτυχε ένα δεύτερο γκολ. Από τους παίκτες, προπονητές και παράγοντες κανένας δεν διαμαρτυρήθηκε και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά με τη σέντρα.

Από το μόνιτορ μετά, όλοι διαπιστώσαμε ότι δεν ήτανε off side και ως εκ τούτου το γκολ ήταν κανονικό.

Αυτό ήταν το ανθρώπινο λάθος της διαιτησίας. Γιατί ανθρώπινο και μόνο ανθρώπινο είναι, όταν κανείς χρειάζεται το μόνιτορ για να δει το λάθος.

Ο Παναιτωλικός και η SKODA ΞΑΝΘΗ θα πρέπει να ξεχάσουν τη σημερινή τους εμφάνιση που δεν αποτελεί μνεία για τις ομάδες τους και το ποδόσφαιρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ξάνθη - Παναιτωλικός 3-1

Το γκολ της χρονιάς ο Παπαστεριανός!