Πρόστιμο και αφαίρεση αρχηγίας η ποινή του Σολτάνι

Ο Καρίμ Σολτάνι επανήλθε στις προπονήσεις της Ξάνθης την Πέμπτη, με τους "ακρίτες" να ανακοινώνουν την ποινή που επιβλήθηκε στον Αλγερινό για την ανάρμοστη συμπεριφορά του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Πρόστιμο και αφαίρεση αρχηγίας η ποινή του Σολτάνι

Συγκεκριμένα η διοίκηση της Ξάνθης αποφάσισε να τιμωρήσει τον Σολτάνι με χρηματικό πρόστιμο, αλλά και αφαίρεση της αρχηγίας, για όλα όσα έκανε και προκάλεσε με τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι του Καυτανζογλείου κόντρα στον Ηρακλή.

Υπενθυμίζεται ότι ο μεσοεπιθετικός της ακριτικής ομάδας είχε εκραγεί μετά από σκληρό μαρκάρισμα που είχε δεχτεί από τον Λάζαρ, αναγκάζοντας τον διαιτητή της αναμέτρησης Στάυρο Τριτσώνη να τον αποβάλει, ενώ κατά την έξοδό του από τον αγωνιστικό χώρο είχε "θερμό" επεισόδιο και με τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Γιώργο Κασναφέρη.

Δείτε το VIDEO:

Διαβάστε ακόμη:

Σολτάνι σε Λαζάρ: "Θα σε σκοτώσω"

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ