Συμφωνία με Τσέναμο η Ξάνθη

Η αποχώρηση του Λουίτζι Τσέναμο από τον Ατρόμητο θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών και όλα δείχνουν ότι ο παίκτης έχει ήδη βρει την επόμενη επαγγελματική του στέγη.

Συμφωνία με Τσέναμο η Ξάνθη

Η Ξάνθη θα είναι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο επόμενος σταθμός του Λουίτζι Τσέναμο, ο οποίος βίωσε μία από τις χειρότερες σεζόν της πολυετούς καριέρας του.

Συγκεκριμένα, από τον περασμένο Νοέμβριο, όταν και έχασε τη φανέλα του βασικού από τον Αντρέι Γκορμπούνοφ στον Ατρόμητο, ο 35χρονος τερματοφύλακας ουσιαστικά αποτέλεσε ξένο σώμα.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λουίτζι Τσέναμο τα έχει βρει με την Ξάνθη, η οποία εκτός απροόπτου θα γίνει η ένατη ομάδα της καριέρας του.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ