Το βάρος στη μεσαία γραμμή

Το κενό στη θέση του τερματοφύλακα καλύφθηκε με την απόκτηση του Λουίτζι Τσέναμο και τώρα οι άνθρωποι της Ξάνθης ρίχνουν το βάρος στη μεσαία γραμμή.

Το βάρος στη μεσαία γραμμή

Σε τρεις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής επικεντρώνονται, πλέον, οι άνθρωποι της Ξάνθης, δεδομένου ότι ο Σίλβα Κλέιτον έχει μείνει ελεύθερος και ο Βάλτερ έχει αποχωρήσει.

Ρουμανικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η ακριτική ομάδα "γλυκοκοιτάζει" τον 34χρονο μεσοεπιθετικό Φελίπε Τεϊσέιρα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Πετρολούλ Πλοϊέστι, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής.

Μέχρι στιγμής, η φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας έχει εντάξει στο δυναμικό της τον κεντρικό χαφ Τόμισλαβ Τόμιτς και τον τερματοφύλακα Λουίτζι Τσέναμο.

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα