Βασιλακάκης στον Sport24 Radio: "Τύχη ότι σκοράρω συνέχεια κόντρα στον Παναθηναϊκό"

O χρυσός σκόρερ του αγώνα της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό Θοδωρής Βασιλικάκης μίλησε στον Sport24 Radio για τη νίκη της ομάδας του και το πολύ σημαντικό γκολ που πέτυχε.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αναλυτικά

Για την νίκη της Ξάνθης 1-0 επί του Παναθηναϊκού με γκολ του ιδίου: “Όταν ένα γκολ συνδυάζεται με νίκη είναι πολύ ωραίο. Ένα ωραίο γκολ είναι πάντα ένα ωραίο γκολ. Το ότι σκόραρα και στο ματς του πρώτου γύρου το θεωρώ τύχη και τίποτα περισσότερο. Δεν βλέπω το Παναθηναϊκό και λέω ότι θα βάλω γκολ. Ο Παναθηναϊκός όμως είναι μεγάλη ομάδα και πάντα σου δίνει κίνητρο για να παίξεις καλύτερα. Εμένα με ενδιαφέρει ότι μπήκε γκολ και κέρδισε η ομάδα , επειδή είχαμε μια μικρή περίοδο κακών αποτελεσμάτων. Τώρα πήραμε μια μεγάλη νίκη που θα μας δώσει ώθηση για την συνέχεια”.

Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας: “Εμείς κοιτάζουμε ένα-ένα τα παιχνίδια. Το Ιανουάριο είχαμε πάρα πολλά παιχνίδια. Τετάρτη-Κυριακή για πρωτάθλημα και Κύπελλο και εκεί ζοριστήκαμε λίγο. Δεν έχουμε μεγάλο ρόστερ, όπως οι μεγάλες ομάδες που μπορούν να χρησιμοποιούν πολλούς ποδοσφαιριστές για να ξεκουράζονται οι μισοί. Ένας μικρός αριθμός ποδοσφαιριστών τα βγάλαμε αυτά τα παιχνίδια. Αυτοί είμαστε και έτσι συνεχίζουμε. Τώρα που δεν έχουμε τόσους αγώνες, θα έχουμε περισσότερο χρόνο ξεκούρασης και καθαρό μυαλό. Θα προετοιμαζόμαστε καλύτερα για τα παιχνίδια, από τα οποία πιστεύω θα πάρουμε ότι χρειαζόμαστε για τη συνέχεια”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK