Ξεκαθαρίζει το θέμα του Καρίγιο μέχρι την Παρασκευή

O Ολυμπιακός περιμένει την απάντηση του Αργεντινού επιθετικού της Εστουδιάντες, Γκουίδο Καρίγιο, μέχρι την Παρασκευή (05/06) με τις Ίντερ και Μπενφίκα να έχουν μπει στο... χορό της απόκτησής του.

Ξεκαθαρίζει το θέμα του Καρίγιο μέχρι την Παρασκευή

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "La Plata" αναφέρει πως ο Ολυμπιακός δεν έχει παρατήσει την περίπτωση του επιθετικού της Εστουδιάντες, Γκουίδο Καρίγιο,

Το ρεπορτάζ σχολιάζει ότι οι "ερυθρόλευκοι" γνωρίζουν πως η Super League δεν είναι ανταγωνιστική σε σχέση με άλλα προηγμένα πρωταθλήματα, όμως ελπίζουν η νέα προσφορά τους να ικανοποιήσει τόσο την ομάδα όσο και τον ποδοσφαιριστή.

Η αρχική πρόταση της ομάδα του Πειραιά ήταν 7.000.000 ευρώ συν την παραχώρηση του Φράνκο Χάρα, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή από τους διοικούντες τον αργεντίνικο σύλλογο, οι οποίοι φέρονται να ζήτησαν 9.000.000 ευρώ.

Σε περίπτωση που ο Ολυμπαικός πλησιάσει αυτό το ποσό, τότε είναι πιθανό να επιτευχθεί συμφωνία, όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι την προσεχή Παρασκευή (05/06). Παράλληλα, το άρθρο αναφέρει πως υπάρχει "άσος στο μανίκι" που ακούει στο όνομα Λουτσιάνο Γκαλέτσι, ο οποίος θα προσπαθήσει να πείσει τον 24χρονο άσο να έρθει στην Ελλάδα.

Πάντως, πέρα από τους "ερυθρόλευκους" ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκφράσει η Ίντερ και η Μπενφίκα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK