Ξεκάθαρο μήνυμα Σαββίδη: "Θα απαιτήσουμε την τιμωρία του Ολυμπιακού"

Ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε με δηλώσεις του μετά το ματς με την Κέρκυρα πως ο ΠΑΟΚ θα απαιτήσει να αφαιρεθούν βαθμοί από τον Ολυμπιακό ενώ έκανε και αναφορά στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ που ακολουθεί.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

"Έχω πει την άποψή μου για αυτό. Εμείς θα απαιτήσουμε την τιμωρία του Ολυμπιακού. Όλοι παίζουμε ποδόσφαιρο και όλοι πρέπει να τιμωρούνται και να έχουν τα θετικά με τον ίδιο τρόπο. Εχω πει πολλές φορές ότι ο ΠΑΟΚ έχει τιμωρηθεί περισσότερες φορές. Αυτή τη σεζόν ξεκινήσαμε με -3. Είναι περίεργο ότι όταν τιμωρείται ο ΠΑΟΚ, αλλά και άλλες ομάδες εκτός από τον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει καμία υστερία. Τώρα υπάρχει υστερία. Να συμπεριφέρεστε με σωστό τρόπο, μην παραβιάζετε το νόμο και δεν θα τιμωρηθείτε.

Στη συνάντηση με τους φιλάθλους μας, όταν χάσαμε τρεις βαθμούς και την πρόκριση στο Champions League, τους είπα ότι αυτοί αφαίρεσαν την πρόκριση. Εμείς οι ίδιοι φταίγαμε. Αν ο Ολυμπιακός έχει κάνει κάποια ενέργεια στο όνομα του ελληνικού ποδοσφαίρου, πρέπει να τιμωρηθεί. Δεν έμπαινα εγώ στα αποδυτήρια. Πρέπει να φέρουν τις ευθύνες των πράξεών τους. Δεν αλλάζω στάση. Δεν μιλάω για το πρωτάθλημα. Βάσει αγωνιστικών κριτηρίων το πρωτάθλημα το πήρε ο Ολυμπιακός, αλλά και εμένα τους βαθμούς μου τους αφαίρεσαν όχι με αγωνιστικά κριτήρια.

Και από αυτούς πρέπει να αφαιρεθούν βαθμοί. Δεν αντιπαλεύουμε τον Ολυμπιακό, δεν λέμε "ελάτε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στον Ολυμπιακό". Εμείς λέμε ότι για τις ίδιες πράξεις πρέπει να υπάρχει τιμωρία. Υπάρχει κανονισμός, τον οποίο έχουμε ως οδηγό. Να βάλουμε Έχουμε βαρεθεί από όλα αυτά", τόνισε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ για το ενδεχόμενο τιμωρίας του Ολυμπιακού ενώ για τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δήλωσε:

"Έχουμε πολύ σοβαρές προθέσεις για τον τελικό. Θέλω να πιστεύω ότι θα πάμε να παίξουμε οργανωμένο ποδόσφαιρο. Αυτός είναι ο σκοπός μας να παιχθεί όμορφο ποδόσφαιρο. Σκοπός μας είναι να κερδίσουμε το κύπελλο. Μαζί με την ΑΕΚ πρέπει να οργανώσουμε καλά τους φιλάθλους μας και τη διαιτησία για να μην υπάρξει κάποιο θέμα.

Όλο το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχει άλλο γήπεδο που να είναι κατάλληλο. Αν το Καυτανζόγλειο ήταν έτοιμο, θα μπορούσαμε να ζητήσουμε να παίξουμε εκεί, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι από τα μη αθηναϊκά γήπεδα, μόνο η Κρήτη και ο Βόλος ήταν διαθέσιμα, πιστεύω ότι θα ήταν πιο λογικό να πάμε στο Βόλο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK