Ξέσπασε ο Λουτσέσκου: Έκανε λόγο για "σιχαμένη κατάσταση"

Παρά την ισοπαλία που απέσπασε η Ξάνθη στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, ο Ράζβαν Λουτσέσκου φάνηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Τι δήλωσε για την κόκκινη κάρτα της ομάδας του, αλλά και γιατί μίλησε για "σιχαμένη κατάσταση".

Ξέσπασε ο Λουτσέσκου: Έκανε λόγο για "σιχαμένη κατάσταση"

Η Ξάνθη των 10 παικτών κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία (0-0) από την έδρα του ΠΑΟΚ, ωστόσο κάποια πράγματα δεν άρεσαν καθόλου στον προπονητή της ακριτικής ομάδας, Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός άφησε αιχμές και για ένα γεγονός μετά την περσινή αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, στην Τούμπα, ενώ μίλησε και για την κόκκινη κάρτα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα:

"'Ηταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι για μας. Ήρθαμε για αντιμετωπίσουμε έναν ΠΑΟΚ που είναι στα καλύτερά του. Και μία μόνο λέξη για τους παίκτες μου: Συγχαρητήρια. Παλέψαμε για κάθε μπάλα. Δεν δώσαμε χώρο για να ελέγξει ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι όπως στα προηγούμενα ματς. Ήμασταν επίσης τυχεροί. Υπάρχει τύχη σε ένα τέτοιο αποτέλεσμα αλλά υπάρχει και η ατυχία της κόκκινης κάρτας. Είναι δύσκολο για μας αντιμετωπίζοντας μια ομάδα με ποιότητα.

Αλλά λόγω της προσπάθειας όλων των παικτών φεύγουμε με θετικό αποτέλεσμα. Για μας ήταν δύσκολη στιγμή λόγω του ότι δεν είχαμε σημαντικούς παίκτες όπως ο Λουσέρο και ο Μπαξεβανίδης. Αλλά προσπεράσαμε οποιαδήποτε κατάσταση με φανταστικό πνεύμα".

Για το τι εννοούσε με τη δήλωση "ατυχία στην κόκκινη κάρτα":

"Συγγνώμη αλλά αυτή είναι υποκειμενική άποψη και δεν θα το συζητήσουμε. Κατά την άποψή μου δεν ήταν κόκκινη κάρτα."

Για το γεγονός ότι ήταν εκνευρισμένος:

"Δεν νομίζω ότι ήμουν τόσο εκνευρισμένος. απλά συμμετείχα στο παιχνίδι και ήθελα να δείξω στους παίκτες μου ότι συμμετέχω στη μάχη. Σε παρόμοια κατάσταση έδειξε κόκκινη σε δικό μας παίκτη, ενώ σε άλλη φάση δεν έβγαλε στον ΠΑΟΚ. Είμασε μια πιο μικρή ομάδα και ήρθαμε να παίξουμε με τις δικές μας δυνατότητες. Δεν θέλω να είναι κανείς δυσαρεστημένος επειδή εμείς ήρθαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι.

Για το ότι είπε ότι η Ξάνθη είναι μικρή ομάδα:

"Συγκρίνοντας με τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκο και τον Ολυμπιακό ναι. Είμαστε στο δεύτερο γκρουπ μετά τις μεγάλες ομάδες και θα παλέψουμε για την παραμονή.

Για την αλλαγή νοοτροπίας της ομάδας του:

"Εξήγησα καλά την κατάσταση στα παιχνίδια με ΑΕΚ και Πανιώνιο. Προετοιμάζαμε κάτι διαφορετικό στα προηγούμενα παιχνίδια. Από δικά μας λάθη δεν παρουσιάσαμε αυτό που θέλαμε. Δουλέψαμε πολύ αυτή τη βδομάδα, παρουσιάσαμε κάτι διαφορετικό σήμερα και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Είχαμε προβλήματα. Δεν νομίζω ότι είναι λογική να πέφτει κάποιος συνεχώς κάτω. Αν δείτε το πρόσωπο του Νιέτο έχει αίμα από αγκωνιές. Πάλεψε και ο ΠΑΟΚ αλλά κι εμείς ήρθαμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Δεν θέλω να αναφέρω μία σιχαμένη κατάσταση που συνέβη πέρσι μετά από αυτό το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έχασε τ' άχαστα και έμεινε στο μηδέν ο ΠΑΟΚ με την Ξάνθη

News 24/7

24MEDIA NETWORK