Αλέξη Κούγια, πόσο πουλάς την ΑΕΛ;

Από την Ερασιτεχνική ΑΕΛ ρωτούν το αυτονόητο μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια περί αποχώρησης από τη "βυσσινί" ΠΑΕ και παραχώρησης των μετοχών που κατέχει.

Αλέξη Κούγια, πόσο πουλάς την ΑΕΛ;

Ο Αλέξης Κούγιας είπε πως αποχωρεί από τη Λάρισα και προτίθεται να πουλήσει την... ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ σε όποιον εκφράσει ενδιαφέρον. Αυτό που δεν ανέφερε όμως ο μεγαλομέτοχος είναι πόσο κοστολογεί το ποσοστό των μετοχών που κατέχει. Ποιο είναι το τίμημα, πόσα ζητάει για να φύγει.

Τούτο ερώτημα θα καταθέσουν οι άνθρωποι της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, όπως προέκυψε από την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΔΣ και την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Αντώνης Τσαγκάλης και ο γεν.γραμματέας Γιώργος Νάκας.

Όπως αναφέρθηκε ένα από τα θέματα που θα ενταχθούν στην ημερήσια διάταξη της ΓΣ, που θα πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων δέκα ημερών, είναι ο καθορισμός " από την μεγαλομέτοχο εταιρεία του τιμήματος και των προϋποθέσεων πώλησης, καθώς και έγγραφη ενημέρωση των μετόχων σχετικά με τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ (έσοδα, έξοδα, υποχρεώσεις, απαιτήσεις, οφειλές)".

News 24/7

24MEDIA NETWORK