Αναστασιάδης: "Είναι αρρώστια μου η προπονητική"

Ο Άγγελος Αναστασιάδης φορτισμένος συναισθηματικά ευχαρίστησε τον Αλέξη Κούγια για την ευκαιρία που του έδωσε να προπονήσει την ΑΕΛ και τόνισε πως όλη του η ζωή είναι η προπονητική.

Αναστασιάδης: "Είναι αρρώστια μου η προπονητική"

Φανερά συγκινημένος, ο προπονητής της ΑΕΛ στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στις δυνατότητες των παικτών του και τη βοήθεια της Παναγιάς για τη σπουδαία νίκη με 1-0 επί του Ολυμπιακού.

"Το έχω πει πολλές φορές. Τα παιδιά τα φώτισε η Παναγιά απόψε. Τους το έχω πει πολλές φορές πως έχουν δυνατότητες. Εγώ το ξέρω, τώρα το ξέρουν και αυτοί. Πρέπει να κάνουν αυτό που ξέρουν", είπε αρχικά και συνέχισε για το παιχνίδι:

"Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Θα ήμασταν στεναχωρημένοι αν δεν κερδίζαμε απόψε" και κατέληξε συγκινημένος:

"Μετά από ενάμισι χρόνο βρήκα δουλειά. Πρέπει να ευχαριστήσω αυτό τον άνθρωπο (Κούγια) που είμαι σε μία μεγάλη ομάδα με σπουδαία ιστορία και αρκετό κόσμο. Η ζωή μου είναι προπονητής. Είναι η αρρώστια μου".

O έμπειρος τεχνικός δεν ξέχασε να αναφέρει και τον Σάκη Τσιώλη: "Είχα πει πως την πρώτη νίκη θα την αφιερώσω στον Σάκη Τσιώλη,  έναν εξαιρετικό συνάδελφο, γιατί αν δεν ήταν αυτός δεν θα ήμουν και εγώ εδώ. Εχει ένα μεγάλο μερίδιο αυτής της ομάδας".

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα