Ανατροπή και νίκη για ΑΕΛ στα Τρίκαλα

Στις καθυστερήσεις γύρισε το φιλικό με τα Τρίκαλα η ΑΕΛ.

Ανατροπή και νίκη για ΑΕΛ στα Τρίκαλα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε... ρεβάνς του περσινού θεσσαλικού ντέρμπι της Football League, η ΑΕΛ έφτασε στη νίκη 2-1 επί των Τρικάλων μετά από ανατροπή.

Οι "βυσσινί" είχαν άσχημη απόδοση στο 1ο ημίχρονο, παρότι έχασαν ευκαιρίες. Ο Γιαννιτσάνης είχε δοκάρι στο 17', ο Μαρουκάκης είχε επίσης μια καλή στιγμή στο 22' και στο 34', αλλά ο Μασούρας με αυτογκόλ μετά από σουτ του Κουσκουνά άνοιξε το σκορ για τα Τρίκαλα.

Οι "νεοφώτιστοι" στη Super League κέρδισαν πέναλτι στο 45' σε ανατροπή του Δαμιανάκη με τον Ροβίθη να το εκτελεί και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε επανάληψη και ο Ροβίθης αστόχησε.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Αναστασιάδης άλλαξε όλη την ενδεκάδα του και η ΑΕΛ απέδωσε καλύτερο ποδόσφαιρο. Μάλιστα, χρησιμοποιήθηκε και ο υπό δοκιμή Χρήστος Τζάνης.

Στο 90ό λεπτό, ο Κάπος με σουτ από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1', ενώ ο Βαρέλα με πλασέ έκανε την ανατροπή στην επόμενη φάση.

Τρίκαλα (Α' ημίχρονο): Παπαδόπουλος, Νικολακάκης, Νιάρος, Παπαπαναγιώτου, Σαρακατσάνος, Ριζογιάννης, Μίνγκας, Μουμίν, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς, Μπαϊκαρά.

Έπαιξαν και οι Δουκάκης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Ίλιτς, Ράσιτς, Σερτζίνιο, Γκάσιτς, Χασομέρης, Γιδόπουλος

ΑΕΛ (Α' ημίχρονο): Ντεγκρά (31' Καβουσάκης), Μασούρας, Καρατάσιος, Γκόλιας, Δαμιανάκης, Μανακούσιος, Καπνόπουλος, Χοτζάλι, Ροβίθης, Μαρουκάκης, Γιαννιτσάνης

ΑΕΛ (Β' ημίχρονο): Καβουσάκης (62' Ξενοδόχοφ), Βαρέλα, Γιοβάνοβιτς, Μονιάκης, Ρέντζας, Αναστασόπουλος, Φάρκας, Λαμπρόπουλος, Καπός, Τζάνης, Ουρτάδο

News 24/7

24MEDIA NETWORK