Έδιωξε τον Ντεγκρά και... έδεσε τους άλλους

Η ΑΕΛ, λίγες ημέρες μετά την αποδέσμευση του Ντεγκρά, θέλησε να "δέσει" τους άλλους δύο τερματοφύλακες που έμειναν στο ρόστερ της.

Έδιωξε τον Ντεγκρά και... έδεσε τους άλλους

Μετρ της επικοινωνίας οι "βυσσινί". Αφού έδιωξαν κακήν κακώς τον Ντεγκρά, μετά το επεισόδιο στο τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή, λίγες ώρες μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, έσπευσαν να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τους άλλους δύο τερματοφύλακες του ρόστερ, τον Γεννάδιο Ξενοδόχοβ και τον Ζαχαρία Καβουσάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Για άλλα 3 χρόνια στην ΑΕΛ, με αυξημένες αποδοχές, θα αγωνίζονται, οι 2 βασικοί τερματοφύλακες της ΠΑΕ ΑΕΛ Γεννάδιος Ξενοδόχοβ και Ζαχαρίας Καβουσάκης.

Οι 2 ποδοσφαιριστές μέσα σε ελάχιστα λεπτά αποδέχθηκαν την πρόταση του κ. Κούγια, μετά και τη σύμφωνη γνώμη του κ. Αναστασιάδη και ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους».

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα