Τώρα ο Κούγιας τα έβαλε με τον ΠΣΑΠ

Με σκληρή ανακοίνωση ο Αλέξης Κούγιας καταφέρθηκε εναντίον των μελών του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ, με χαρακτηρισμούς που θα... συζητηθούν και αποκαλύψεις που μένουν να αποδειχθούν εν καιρώ αν έχουν ισχύ.

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΟΥΓΙΑΣ ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΟΥΓΙΑΣ ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Την Κυριακή ο ΠΣΑΠ πήρε θέση για το επεισόδιο με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ και τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Ελ Καντουρί. Σε αυτή καταδικάζει την ενέργεια του πρώτου να φτύσει τον δεύτερο και στέκεται στο πλευρό του.

Μία μέρα αργότερα ο Αλέξης Κούγιας πέρασε στην... αντεπίθεση με μία ανακοίνωση που θα συζητηθεί...

Αναλυτικά η τοποθέτηση όπως αναρτήθηκε στο σάιτ της ΠΑΕ:

"Διάβασα την ανακοίνωση αυτής της οικογενειακής επιχειρήσεως του ΠΣΑΠ, που μέχρι πρότινος είχε πρόεδρο κάποιον Σάκη Δημόπουλο με τις περίπου 100 προσφυγές στην καριέρα του (πιο πολλές προσφυγές από τα επαγγελματικά του παιχνίδια, όλα βέβαια από την Β' εθνική και κάτω), αντιπρόεδρο τον σημερινό πρόεδρο αδελφικό του φίλο, ταμία (ειδική θέση για ειδικό πρόσωπο) τον κουνιάδο του πρώην προέδρου τον Συρίγο (δεν θυμάμαι πόσες προσφυγές έχει κάνει) και γενικό γραμματέα τον κουμπάρο τους Πούλο, αυτόν που έδειρε τον νομικό τους σύμβουλο Μανώλη Αληφραγκή για τους γνωστούς λόγους που δημοσιοποίησε ο ίδιος και ο οποίος στη μεγαλύτερη ομάδα που έχει παίξει είναι ο Ηλυσιακός, οι οποίοι αναφέρουν ότι η αντίδραση μου να φτύσω το προστατευόμενο μέλος τους μαροκινό Ελ Καντουρί, ο οποίος πριν δεχτεί τη δική μου αντίδραση είχε προλάβει να προσπαθήσει να κόψει το πόδι του Ρέντζα, είχε προλάβει να βρίσει τις μάνες των 7 ποδοσφαιριστών μας που ήταν στον πάγκο και να πει να πάνε να γα....θούν οι μάνες του προπονητή, των βοηθών του, του γιατρού μας και των φυσικοθεραπευτών μας και στο τέλος τις ίδιες εκφράσεις μου χάρισε κι εμένα.

Και διερωτώμαι ποιός έχει κάνει τη μεγαλύτερη δυσφήμηση για το ποδόσφαιρο;

Εγώ που αντέδρασα τελευταίος ή το προστατευόμενο μέλος σας εις βάρος των προστατευομένων μελών σας;

Για σας ούτε οι ποδοσφαιριστές που κόβουν την μπάλα στους συναδέλφους τους, ούτε οι ποδοσφαιριστές που στήνουν παιχνίδια, ούτε οι ποδοσφαιριστές που ντοπάρονται, ούτε οι ποδοσφαιριστές που δείχνουν τα γεννητικά τους όργανα, ούτε οι ποδοσφαιριστές που βρίζουν μάνες δυσφημούν το ποδόσφαιρο με τις ενέργειες τους κάθε Κυριακή σε όλη την Ελλάδα

Το ποδόσφαιρο το δυσφημούμε εμείς οι παράγοντες, κάποιοι σαν εμένα 40 χρόνια, που γεμίζουμε τα ταμεία σας με δικά μας χρήματα από τις τίμιες δουλειές μας για να τα κλέβουν οι διοικήσεις σας, γιατί απ' ότι γνωρίζω η τελευταία οικογενειακή επιχείρηση σας Δημόπουλος - Συρίγος - Πούλος έχει κάνει μήνυση για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ (ο Δημόπουλος μου είχε πει περισσότερο από 1 εκατομμύριο ευρώ) εις βάρος της παλιάς διοίκησης - οικογενειακής επιχείρησης Αντωνιάδης - Χατζηγκιαουρίδης (θείος - ανηψιός) και η τωρινή διοίκηση πάλι για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος εις βάρος Σάκη Δημόπουλου και λοιπών.

Για να τελειώνουμε όταν θα κάνετε ανακοινώσεις για μένα, να σκέφτεστε πόσες εκατοντάδες ποδοσφαιριστές έχουν φάει τίμιο γλυκό ψωμί και πως είμαι ο μοναδικός άνθρωπος εν ζωή στο ποδόσφαιρο και ιδιοκτήτης 4 ιστορικών ομάδων ( Ηρακλής, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναχαϊκή και ΑΕΛ), που όταν αγόραζα τις ομάδες που ήμουν και είμαι ιδιοκτήτης εξοφλούσα τα χρέη των προηγουμένων (ΙΚΑ, Εφορία, ποδοσφαιριστές) και ουδέποτε άφησα απλήρωτο ούτε έναν ποδοσφαιριστή.

Όταν έφευγα δε από τις ομάδες μου τις άφηνα χωρίς χρέη, γεμάτα ρόστερ και σε ανώτερες κατηγορίες απ' ότι τις πήρα".

Ο ΠΣΑΠ την Κυριακή είχε ανακοινώσει τα εξής:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών θέλει να καταγγείλει τα όσα συνέβησαν εις βάρος του Ομάρ Ελ Καντουρί, στο χθεσινό παιχνίδι της Λάρισας με τον ΠΑΟΚ. Ανάλογα περιστατικά, τα οποία δυστυχώς κάνουν τον γύρο του κόσμου, προσβάλουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και το δυσφημούν ακόμη μία φορά.

Ο Π.Σ.Α.Π. βρίσκεται στο πλευρό του ποδοσφαιριστή, ηθικά και ουσιαστικά, και εύχεται αντίστοιχες συμπεριφορές τόσο να απομονωθούν όσο και επιτέλους, κάποια στιγμή να εξαλειφθούν δια παντός από τα γήπεδα της χώρας μας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK