Η 4άρα από τους... παγκίτες εξόργισε τον Κούγια

Ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε ταπεινωτική την ήττα της ΑΕΛ από τους αναπληρωματικούς του Ολυμπιακού και έστειλε μήνυμα ενόψει της συνέχειας της Super League.

Η 4άρα από τους... παγκίτες εξόργισε τον Κούγια

Η ΑΕΛ είχε... θεωρητικά το πλεονέκτημα πως αγωνίστηκε σε ένα άδειο (λόγω τιμωρίας) "Καραϊσκάκης" και απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που κράτησε στον πάγκο τους περισσότερους από τους λεγόμενους "βασικούς" ενόψει Ριέκα. Αυτό όμως, στο φινάλε αποδείχτηκε μπούμερανγκ για εκείνη και ίσως μάλιστα να ... στοιχίσει και στον κόουτς Πάους!

Και αυτό γιατί ήρθε μία βαριά ήττα με 4-1 από τους πρωταθλητές Ελλάδας, με τον Αλέξη Κούγια να αισθάνεται ταπεινωμένος από την εικόνα της ομάδας του και να προχωράσει σει προσωπική δήλωση μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου! Λεπτομέρεια: είχε προηγηθεί η δήλωση του Ολλανδού προπονητή της ΑΕΛ, ο οποίος δεν θέωρησε πως ειναι ντροπή μια βαριά ήττα, απο μια ομάδα με τόσο καλή ποιότητα στους παίκτες, όπως ο Ολυμπιακός...

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ναι μεν ο Αντρέ Πάους παραμένει στη θέση του, ωστόσο το "καμπανάκι" χτύπησε δυνατά, με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ να ζητάει συγνώμη, να υπόσχεται πως θα κάνει τα πάντα για να μην ξαναδεί ο κόσμος των Θεσσαλών και να καταλήγει πως δεν θέλει να πάρει αποφάσεις εν θερμώ...

"Μετά την ταπεινωτική ήττα από την αναπληρωματική ομάδα του Ολυμπιακού νιώθω την προσωπική ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους οπαδούς μας, γιατί περισσότερο από όλα μας στεναχώρησε η εικόνα της ομάδος.

Θα κάνω τα πάντα για να μην ξαναδούμε αυτήν την εικόνα. Έχουμε καλούς παίκτες, έχουμε μεγάλη ομάδα, έχουμε μεγάλη ιστορία και δεν επιτρέπεται να δίνουμε δικαιώματα.

Πριν πάρω αποφάσεις έχω αποφασίσει να μετράω μέχρι το χίλια και να μην αποφασίζω εν θερμώ", ήταν το μήνυμα του Αλέξη Κούγια.

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK