Και η ΑΕΛ ζητάει περισσότερα χρήματα από την NOVA!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ζήτησε περισσότερα χρήματα από την NOVA κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τον ίδιο δρόμο να ακολουθήσει και η ΑΕΛ. Στην ανακοίνωση μάλιστα γίνεται λόγος πως οι βυσσινί θα κάνουν: "άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματός μας", σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι και για την ομάδα του Κάμπου!

Και η ΑΕΛ ζητάει περισσότερα χρήματα από την NOVA!

Άνοιξε ο ασκούς του Αιόλου όπως φαίνεται και όλοι ζητούν ένα κομματάκι παραπάνω από τη μεγάλη πίτα με τα Ευρώ της NOVA. Μετά την ΑΕΚ, που ζήτησε να παίρνει περισσότερα χρήματα, ήρθε η σειρά της ΑΕΛ, που ως πρώην πρωταθλήτρια, θέλει ανάλογα χρήματα!

Το γεγονός έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης, λέγοντας μάλιστα πως αν αλλάξει κάτι για τους άλλους και όχι για τους βυσσινί, τότε θα κινηθεί νομικά.

"Κύριοι,

Πληροφορηθήκαμε από τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ με επιστολές της ζήτησε δικαίως από τη NOVA να της πιστωθεί για τη φετινή χρονιά πόσο €2.800.000, το οποίο εισέπρατε πριν τον υποβιβασμό της στην Γ' Εθνική, γιατί αυτό επιβάλλεται από την δυναμική, την ιστορία, το μέγεθός της και την υπεραξία που εξ' αυτών προκαλεί η συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Super League.

Με την παρούσα επιστολή αιτούμαστε όπως συμβεί το ίδιο και για την ΠΑΕ ΑΕΛ, μία ΑΕΛ που έχει κατακτήσει Πρωτάθλημα το 1988, 2 Κύπελλα Ελλάδος το 1985 και το 2007, έχει παίξει σε ομίλους Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, έχει κάνει επενδύσεις σε γηπεδικές εγκαταστάσεις, έχοντας το πλέον σύγχρονο αλλά κοστοβόρο γήπεδο στην Ελλάδα, για το οποίο καταβάλουμε ετησίως €550.000, εν αντιθέσει με τους ανταγωνιστές μας που δεν επιβαρύνονται με τέτοια κόστη και δεν προσφέρουν τίποτα σ' αυτό το επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα έχουμε επενδύσει σε προπονητικές εγκαταστάσεις, συντηρώντας και βελτιώνοντας ένα ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο-κόσμημα και προσφέροντας στο ελληνικό ποδόσφαιρο την διαρκή αναβάθμιση που χρειάζεται, την διαφορετικότητα και ιστορικά, την συγκίνηση της μοναδικής μέχρι σήμερα ανατροπής του κατεστημένου.

Ως εκ τούτου, καθώς η ΑΕΛ υπήρξε πρωτεργάτης στη Super League, εμπνεύστρια της ενιαίας διαχείρισης τηλεοπτικών δικαιωμάτων και ακρογωνιαίος λίθος αυτού που αποκαλείται ελληνικό ποδόσφαιρο, αιτούμαστε στα πλαίσια της αναλογικότητας και του αισθήματος δικαιοσύνης, όπως καταβάλετε και σε εμάς το ποσό που η ΠΑΕ ΑΕΛ εισέπρατε πριν τον υποβιβασμό της κι όχι αυτό του €1.600.000, που είναι το ελάχιστο μεταξύ όσων εισπράτουν από τα τηλεοπτικά οι ομάδες που συμμετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα.

Επιφυλασσόμενοι για την άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματός μας, εφόσον μονομερώς και παρανόμως καταβάλετε στην ΠΑΕ ΑΕΚ το ως άνω ποσό, πλέον του αρχικά συμφωνηθέντος για την περίοδο 2016-2017, σας καλούμε όπως άμεσα αποκαταστήσετε κάθε αδικία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK