Ο Αναστασιάδης στο Contra.gr για το ενδιαφέρον της ΑΕΛ

Τo Contra.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος επιβεβαίωσε τις επαφές με τη διοίκηση της ΑΕΛ, αλλά αποκάλυψε πως -μέχρι στιγμής- δεν έχει υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Αναστασιάδης στο Contra.gr για το ενδιαφέρον της ΑΕΛ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον της ΑΕΛ για τον Άγγελο Αναστασιάδη. Τις τελευταίες ώρες είδαν το φως της δημοσιότητας δημοσιεύματα που ήθελαν τη διοίκηση της Λάρισας να έχει έρθει σε επαφή με τον Έλληνα τεχνικό προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών.

Μάλιστα, ο πρόεδρος των "βυσσινί", Αλέξης Κούγιας "φωτογράφησε" εμμέσως τον κ. Αναστασιάδη στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (06/06), λέγοντας χαρακτηριστικά πως: "Προσπαθώ και θέλω να πετύχω να πάρω έναν μεγάλο Έλληνα προπονητή. Αν δεν το καταφέρω αυτό θα προσφύγω σε τέσσερις προπονητές. Ο ένας μάλιστα ήρθε χθες στη Θεσσαλονίκη και μιλήσαμε. Ο μεγάλος μου στόχος όμως είναι ένας μεγάλος προπονητής που έχει παρουσία σε μεγάλες ομάδες".

Το Contra.gr επικοινώνησε με τον Έλληνα προπονητή, ο οποίος επιβεβαίωσε τις επαφές με τη διοίκηση της ΑΕΛ, αλλά αποκάλυψε πως -μέχρι στιγμής- δεν έχει υπάρξει συμφωνία.

"Έχουν γίνει κάποιες επαφές, αλλά, προς το παρόν, δεν υπάρχει συμφωνία. Όταν υπάρξει θα ενημερωθείτε άμεσα", ήταν το σχόλιο του έμπειρου τεχνικού.

Θυμίζουμε πως ο κ. Αναστασιάδης είναι ανενεργός τον τελευταίο 1,5 χρόνο, ύστερα από την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ. Όμως, απ' ότι φαίνεται, η πρόκληση της ΑΕΛ που επέστρεψε στη Super League, δεν τον αφήνει αδιάφορο. Πέρα από τον πρώην τεχνικό του "Δικεφάλου", στο "κάδρο" φαίνεται πως μπήκε και το όνομα του Γιάννη Αναστασίου, χωρίς όμως η περίπτωσή του να προχωρήσει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κούγιας: "Προτείναμε συνεχώς παίκτες και ο Τσιώλης τους απέρριπτε"

News 24/7

24MEDIA NETWORK