Πρότειναν μέχρι και... συνταξιούχο στην ΑΕΛ!

Ο Αλέξης Κούγιας παρουσίασε το νέο προπονητή της ΑΕΛ, Τζάκι Ματάισεν, αποκαλύπτοντας πως ένας από τους τεχνικούς που του προτάθηκαν καθόταν στον πάγκο της Τσεχίας στο EURO του 2004 και πλέον είναι... συνταξιούχος!

ΔΣ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ SUPERLEAGUE.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
kougias EUROKINISSI SPORTS

Αρκετό ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη των "βυσσινί" κατά την παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας. Μεταξύ άλλων και αφού ανέλυσε το προφίλ του Ολλανδού, ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε ποιες περιπτώσεις του προτάθηκαν.

Εκεί πέταξε φοβερή ατάκα, λέγοντας πως ένα από τα ονόματα αφορούσε τον Τσέχο τεχνικό που καθόταν στον πάγκο της Τσεχίας, όταν είχε αντιμετωπίσει την Ελλάδα στο EURO 2004.

Αυτός είναι ο Κάρελ Μπρούκνερ, ο οποίος είναι πλέον 77 ετών και έχει να προπονήσει από το... 2009 την εθνική ομάδα της Αυστρίας!

"Αυτή η δουλειά του ήταν το μεγάλο πλεονέκτημα ώστε στην επιλογή που είχα να κάνω από περισσότερες από είκοσι προτάσεις προπονητών. Ακόμα και τώρα στο κινητό μου έχω δύο προτάσεις ενός Κροάτη κι ενός Ιταλού προπονητή.

Μου έστειλαν πρόταση του προπονητής της Τσεχίας που ήταν στο Euro 2004 όταν η Ελλάδα πήρε το EURO, τον προπονητή της εθνικής Αλβανίας. Πολλούς προπονητές από τη Σερβία, το Μαυροβούνιο και τη Βουλγαρία", είπε χαρακτηριστικά.

Μοιάζει... παράξενο, αλλά στον μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου όλα γίνονται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK