Στα χαρακώματα Monsters και Κούγιας με πόλεμο ανακοινώσεων

Ο ιστορικότερος σύνδεσμος φίλων της ΑΕΛ, οι Monsters, αποφάσισαν να αναστείλουν τη δράση τους καταγγέλοντας το "καθεστώς Κούγια" προκαλώντας την αντίδραση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.

Στα χαρακώματα Monsters και Κούγιας με πόλεμο ανακοινώσεων

Η ανακοίνωση των Monsters έχει ως εξής: "Εδώ και ένα χρόνο η ομάδα που αγαπάμε, βρίσκεται σε ένα καθεστώς που σ' όλη την ιστορία μας πολεμάμε, σ' ένα καθεστώς Κούγια με δύο κουβέντες. Από την αρχή εναντιωθήκαμε, συγκρουστήκαμε, προσπαθήσαμε να μη γίνουμε κομμάτι του καθεστώτος αυτού. Πιστέψαμε πως αρωγός σ' αυτήν την προσπάθεια θα ήταν και ο υπόλοιπος κόσμος της ΑΕΛ.

Διαψευστήκαμε οικτρά. Ο κόσμος, στο μεγαλύτερο κομμάτι του ,πήρε το μέρος του Κούγια... Ξέχασε, δεν έμαθε, δε θέλησε να μάθει...

Η μεγαλύτερη απογοήτευση που νιώσαμε ποτέ... Κόσμος που μαζί του τρέξαμε, παλέψαμε , πανηγυρίσαμε... Από τη στιγμή που ο κόσμος προσπαθεί να μας αποβάλλει, να μας βάλει στην άκρη, δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε, δεν έχει νόημα να είμαστε στο πέταλο.

Φυσικά δε θα συμμετάσχουμε στο επικοινωνιακό παιχνιδάκι που στήνει το καθεστώς Κουγια με συναντήσεις κλπ...Δε θέλουμε και ΔΕΝ πρόκειται να συναντηθούμε μαζί του. Με την ευκαιρία να του υποβάλλουμε μερικά ερωτήματα: Πότε υπεράσπισε μέλος των MONSTERS και με ποια κατηγορία; Πότε πήραμε φτηνότερα εισιτήρια από τους άλλους φιλάθλους που αγόραζαν εισιτήρια από τα εκδοτήρια του πετάλου; Από που κι ως που είναι οικονομικές οι διαφορές μεταξύ των συνδέσμων; Από που κι ως που μπαίνει ο ίδιος που δημιούργησε τα προβλήματα, κριτής των όποιων προβλημάτων; Αφού τάχα δεν μας ξέρει, πως βγάζει τα ονόματά μας φέιγ βολάν στα ΜΜΕ;

Όλοι ξέρετε ποιοι είμαστε , όλοι μας γνωρίζετε γιατί ΔΕΝ κρυφτήκαμε ποτέ. Για μας αυτό που βλέπουμε δεν είναι ΑΕΛ. Το μόνο που θυμίζει ΑΕΛ είναι το σήμα στο στήθος και το χρώμα της φανέλας.

Εμείς είμαστε με την ΑΕΛ του Καβόλι, με την ΑΕΛ του Γεωργιάδη, με την ΑΕΛ του Παραφέστα, με την ΑΕΛ του Μητσιμπόνα, με την ΑΕΛ του Μήλος, με την ΑΕΛ του Κατσάρα, με την ΑΕΛ του Μπασιλά, με την ΑΕΛ της Γ' Εθνικής.

Δεν είμαστε με την ΑΕΛ του Κούγια. Δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σ' αυτό το κάτι σαν ΑΕΛ. Δεν μπορούμε να είμαστε στο πέταλο και να τραγουδάμε χωρίς να συμβαίνει τίποτα. Εμείς είμαστε σπλάχνο από τα σπλάχνα του λαού της ΑΕΛ και η ψυχή του...Κι από τη στιγμή που το μεγάλο μέρος του λαού μας γυρίζει την πλάτη , δεν έχει νόημα η προσπάθεια, Δεν είμαστε έτοιμοι ΑΠΟΛΥΤΑ και ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ να θυσιάσουμε την προσωπική ελευθερία των μελών μας. Αφήνουμε λοιπόν το πέταλο σε όσους μπορούν να αντέξουν αυτό που βλέπουν. Τα πανιά μας που ακολούθησαν τόσα χρόνια την ΑΕΛΑΡΑ μας θα απουσιάζουν από τα κάγκελα του AEL FC ARENA. Ξεκρεμιούνται, με μόνο γνώμονα το καλό της ΑΕΛ,

Αποφασίζουμε λοιπόν:

Τη ματαίωση του καθιερωμένου ετήσιου κάμπινγκ. Την αποχή μας από το πέταλο και ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ, ΑΜΠΕΛΩΝΑ , ΤΥΡΝΑΒΟ και κατ' επέκταση ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΣ

MONSTERS LARISSA-AMPELONAS-TIRNAVOS

KEEP THE FAITH».

Εν συνεχεία για το θέμα έκανε επίσημη δήλωση και ο Αλέξης Κούγιας.

Αυτή έχει ως εξής: "Eίμαι βέβαιος ότι και αυτή την ανακοίνωση, χωρίς ονοματεπώνυμο του συντάκτου, όπως και τις προηγούμενες, έχει συντάξει κι έχει δημοσιοποιήσει το ίδιο πρόσωπο, ένας που έχει την ιδιότητα του δικηγόρου και ασφαλώς γνωρίζει, εκτός αν δεν γνωρίζει, τις ποινικές επιπτώσεις αυτού του κειμένου και ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν είναι ο συντάκτης αυτών των ανακοινώσεων αλλά είναι μόνο ο νομικός σύμβουλος της διοικήσεως των Monsters.

Επειδή όμως είναι ο νομικός σύμβουλος γνωρίζει και τα ονοματεπώνυμα της διοικήσεως. Σε αυτό το πρόσωπο αύριο θα κοινοποιήσω νόμιμο έγγραφο και θα του ζητώ να μου εξηγήσει αφενός μεν ποιοι είναι οι διοικούντες των Monsters, ώστε να διασφαλίσω τα νόμιμα δικαιώματά μου από τη συκοφαντική μου δυσφήμιση, η οποία διεπράχθη με τη σημερινή ανακοίνωση, αφετέρου δε να μου εξηγήσει με ποιο δικαίωμα, τόσο αυτός όσο και οι καθημερινοί συνομιλητές του στο facebook, όπως με πληροφόρησαν οι συνεργάτες μου, με δυσφημούν διαδίδοντας ασύστολα ψεύδη για μένα.

Προσπαθώ με ψυχραιμία να αντιληφθώ τι ακριβώς έχω κάνει εις βάρος της ΑΕΛ και των οργανωμένων της, ώστε να δικαιολογείται αυτό το σημερινό συκοφαντικό κείμενο και να εξηγείται το μίσος εις βάρος της μητέρας μου κι εμού.

Είμαι βέβαιος ότι τα αγνά μέλη των Monsters δεν συμφωνούν σε καμία περίπτωση ούτε με το περιεχόμενο του κειμένου ούτε με τα όσα αυτός ο άνθρωπος, εντελώς αδικαιολόγητα εδώ κι ένα χρόνο, διαπράττει εις βάρος μου.

Όσον αφορά την παραδοχή στο κείμενο ότι η συντριπτική πλειοψηφία των χιλιάδων οικογενειών οπαδών της ΑΕΛ αποδοκιμάζει πλέον τις ενέργειες του συνδέσμου ας διερωτηθεί, αυτός ο ιθύνων νους και το στενό του περιβάλλον, ειδικά ο Τζίμης από τη Θεσσαλονίκη που είναι στο Super3 του Άρη, τι είναι αυτό που οδήγησε τους οπαδούς μας σε αυτές τις αποδοκιμασίες εις βάρος τους.

Εγώ πάντως, δεν είμαι αυτός που θα πανηγυρίσει από τη σημερινήεξέλιξη και δηλώνω ότι, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κλείσω την ιστορική θύρα των οργανωμένων αλλά αντιθέτως κάνω πρόσκληση σε όλα τα αγνά μέλη των Monsters, ώστε να συνεργαστούν και με τα μέλη από τους υπόλοιπους συνδέσμους οργανωμένων και με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ για να διοργανώνουμε κάθε Κυριακή αυτή τη μοναδική γιορτή που γίνεται στο AEL FC ARENA".

News 24/7

24MEDIA NETWORK