Στέλνει ΣΚΑΪ και Θωμαΐδη στα δικαστήρια η ΑΕΛ

Μήνυση κατά του ΣΚΑΪ και του Κυριάκου Θωμαΐδη αποφάσισε να υποβάλλει η ΠΑΕ ΑΕΛ, που υποστηρίζει ότι συκοφαντήθηκε από την εκπομπή "Δίκη" και εν συνεχεία από δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του σταθμού.

Στέλνει ΣΚΑΪ και Θωμαΐδη στα δικαστήρια η ΑΕΛ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συγκεκριμένα, ο ΣΚΑΪ μετέδωσε πως η UEFA ερευνά ως "στημένο" τον αγώνα κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 2-0, ενώ -όπως υποστηρίζουν οι Θεσσαλοί- η ευρωπαϊκή ομοσπονδία κάνει λόγο για "αποτυχημένη προσπάθεια χειραγώγησης".

"Αντί λοιπόν να εκθειάσουν από τις εκπομπές τους, τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ που απέτρεψαν ένα πιθανό στήσιμο από τρίτους, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα μας κι επειδή θα παίζαμε με αναπληρωματικούς νόμιζαν πως θα γίνουμε σάκος του μποξ, άφησαν σκοπίμως να θεωρείται έως και δεδομένη η χειραγώγηση, λόγω του μίσους και της αντιπαλότητας του κ. Αλαφούζου προς τον κ. Κούγια, αλλά και του ιδίου του κ. Θωμαϊδη προς τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμη και ετούτη τη στιγμή στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ, το σχετικό θέμα αναρτάται με τίτλο "Χειραγωγημένο το ΠΑΟΚ-Λάρισα και άλλα δύο ματς κυπέλλου", παρότι στην χειρότερη των περιπτώσεων, από την Sportradar γίνεται λόγος για υποψίες αποτυχημένης χειραγώγησης και σε καμία φυσικά των περιπτώσεων για αποδεδειγμένη στοιχηματική απάτη, όπως αφήνουν εντέχνως και εσκεμμένα οι εν λόγω να εννοηθεί.

Η άσκηση εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΕΛ κάθε νόμιμου δικαιώματος, αποτελεί πλέον μονόδρομο!

Σημειώστε, τέλος, ότι κανένα επίσημο πειθαρχικό όργανο δεν έχει ενημερώσει την ομάδα μας για οποιαδήποτε σχετική εμπλοκή της" αναφέρει η ανακοίνωση των "βυσσινί", η οποία στον πρόλογο διευκρινίζει ότι "η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόφασή της να προχωρήσει σε μήνυση και αγωγή κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ αλλά και προσωπικά του δημοσιογράφου, Κυριάκου Θωμαϊδη, γιατί σε εκπομπές τους παραποίησαν την πραγματικότητα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK