Εξαλλος ο Τσιώλης: "Νικήσαμε και το ρέφερι!"

Ο Σάκης Τσιώλης που είδε την ομάδα του να επιστρέφει από το 0-1 και να παίρνει τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στη Βέροια, με το πέναλτι του Ναζλίδη στο 82', στάθηκε στη διαιτησία της αναμέτρησης.

Εξαλλος ο Τσιώλης: "Νικήσαμε και το ρέφερι!"

Aναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των "βυσσινί" στη συνέντευξη Τύπου: "Κανένας δεν χαμογελούσε. Αυτό σημαίνει πόση ένταση είχε αυτό το παιχνίδι. Με την νίκη αυτή η ομάδα μπαίνει και πάλι στον δρόμο της. Σήμερα κερδίσαμε ποδοσφαιριστές και βαθμούς. Και αυτούς που ήρθαν και κάποιους από τους παλιούς που σήμερα έδειξαν την αξία τους.

Με την διακοπή βγήκαμε εκτός ρυθμού. Μας ενόχλησε ο τρόπος διαιτησίας, αλλά κερδίσαμε και τον ρέφερι. Δεν ήταν κακός, αλλά με τις αποφάσεις του μας εκνεύριζε συχνά.

Στο ημίχρονο προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε. Είχαμε ένα πλάνο και αυτό βάλαμε σε εφαρμογή στο δεύτερο μέρος. Βάλαμε τους Κουτσιανικούλη και Γκαγιέχο και μεταφέραμε το παιχνίδι στα άκρα. Μετά το 1-1 και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο κόσμος μας έδωσε σημαντική ώθηση. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Τους το είπα και στα αποδυτήρια πως με αυτήν την εμφάνιση η ομάδα δεν φοβάται κάτι. Αυτοί είναι που αξίζουν να φορούν αυτήν την φανέλα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK