Τα "έχωσε" χοντρά σε Παναθηναϊκό και Αλαφούζο ο Κούγιας

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για "αληταράδες που έχει μαζέψει ο Παναθηναϊκός", σε δηλώσεις που έκανε μετά το ματς με την ΑΕΛ.

Τα "έχωσε" χοντρά σε Παναθηναϊκό και Αλαφούζο ο Κούγιας

Ολομέτωπη επίθεση στη διοίκηση του Παναθηναϊκού και προσωπικά στον Γιάννη Αλαφούζο, για τη μεταγραφική πολιτική που ακολουθεί, εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας μετά το παιχνίδι στη Λάρισα.

Αφού ο πρόεδρος της ΑΕΛ είπε αρχικά πως " είδατε πραγματικό ποδόσφαιρο από δυο ομάδες που διεκδίκησαν τη νίκη και ανέβλυζαν υγεία" και χαρακτήρισε όπως και άλλα παράγκα το γήπεδο της Λεωφόρου, ανέφερε πως " εγώ στεναχωριέμαι όταν παίζουμε με μια τεράστια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός που κατά καιρούς είχε τεράστιους ποδοσφαιριστές. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν μπορεί ένας Παναθηναϊκός να έχει ποδοσφαιρική λογική να διώχνει όλα τα Ελληνόπουλα και να μαζεύει όλους του αληταράδες, οι οποίοι ήρθαν εδώ να κολλήσουν τα τελευταία ένσημα".

Συνέχισε δε λέγοντας πως " πρώτα φτιάχνεις ομάδα και μετά τηλεοπτική εκπομπή", με σαφέστατη μομφή για τον πρόεδρο των "πρασίνων" Γιάννη Αλαφούζο, ενώ μιλώντας για τον Μάρκους Μπεργκ ανέφερε ότι " έπρεπε να έχει αποβληθεί πρώτος. Θέλω να δείξουν τι κάνει κάθε Κυριακή και τι έκανε σήμερα".

Ατάκες πέταξε επίσης για την ΑΕΚ κόντρα στην οποία "κοιμήθηκε ο Θεός", για τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος "βασίζεται σε Έλληνες κι εάν δεν είχε διαιτητικές εύνοιες θα ήταν σε θέση υποβιβασμού".

Από τον Παναθηναϊκό αντέδρασαν άμεσα και ενημέρωσαν πως θα κινηθούν νομικά προφανώς για δυσφήμηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Εγκλωβισμός Παναθηναϊκού στη Λάρισα και... -9

News 24/7

24MEDIA NETWORK