Λέστερ για Λούκας και αναμονή για ρευστό στον ΠΑΟΚ

Η Λέστερ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Λούκας από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και στον ΠΑΟΚ περιμένουν να εισπράξουν.

Λέστερ για Λούκας και αναμονή για ρευστό στον ΠΑΟΚ

Η Λέστερ κερδίζει έδαφος για την απόκτηση του Λούκας Πέρεθ και στον ΠΑΟΚ... τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας έχουν μπει δυναμικά στην απόκτηση του 27χρονου Ισπανού επιθετικού της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και είναι έτοιμοι να δαπανήσουν το ποσό των 15 εκ. ευρώ προκειμένου να τον ντύσουν στα χρώματά τους.

Ο ΠΑΟΚ που διατηρεί 30% ποσοστό μεταπώλησης, περιμένει την ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ Ισπανών και Άγγλων, προκειμένου να βάλει στα ταμεία του ένα ποσό που θα ξεπερνά τα 4 εκ. ευρώ.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΕΡΓΑ

Πώς ο νόμος Σπίρτζη "πάγωσε" την Ελλάδα

Γραφειοκρατική νοοτροπία, ανικανότητα και αδράνεια της κεντρικής διοίκησης ή σκόπιμες καθυστερήσεις που πατούν πάνω σε κενά και παραλήψεις του νόμου; Πως ο ν. 4412 του υπουργείου Υποδομών έχει «παγώσει» δημόσια έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων και πως προσπαθεί να ανταπεξέλθει η τοπική αυτοδιοίκηση

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ