Εκτός ποδοσφαίρου ο Κομπότης

Απαγόρευση ενασχόλησης κάθε μορφής με τον χώρο επεβλήθη στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Λεβαδειακός, Γιάννη Κομπότη, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, στο πλαίσιο των ερευνών που αφορούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εκτός ποδοσφαίρου ο Κομπότης
INTIME SPORTS

Ο επικεφαλής των Βοιωτών βρέθηκε το πρωί στο γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη και ακολούθως περίμενε στο γραφείο του εισαγγελέα υπηρεσίας τη σχετική απόφαση

Ο ίδιος περιοριστικός όρος είχε επιβληθεί ήδη στο πρώην μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League, Χαρίλαο Ζυγογιάννη, στο μέλος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Μαρία Αναστασάκη και στο μέλος του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, Γιώργο Βλάσση, που κατηγορούνται για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Βάσει της συγκεκριμένης απόφασης, ο Γιάννης Κομπότης οφείλει να παραδώσει τις μετοχές του συλλόγου (πρόεδρος της ΠΑΕ είναι ο Αριστείδης Ρούσσαρης), καθώς και να απεμπλακεί από κάθε αξίωμα που κατέχει και σχετίζεται με το άθλημα.

"Έδωσα εξηγήσεις γι' αυτά που κατηγορούμαι. Πιστεύω ότι είναι ειλικρινείς και βάσιμες", δήλωσε φανερά προβληματισμένος, κατά την αποχώρησή του από την εισαγγελία μετά από 4 ώρες παραμονής.

Διαβάστε ακόμη

Παρέλαβε το κατηγορητήριο ο Βαγγέλης Μαρινάκης

News 24/7

24MEDIA NETWORK