Η αβεβαιότητα στον Λεβαδειακό μεγαλώνει

Μπορεί ο Λεβαδειακός να έχει ξεκινήσει ήδη προετοιμασία, ωστόσο η αβεβαιότητα που υπάρχει στο σύλλογο σχετικά με την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί δένει τα χέρια των ανθρώπων του.

Η αβεβαιότητα στον Λεβαδειακό μεγαλώνει

Στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Παναθηναϊκό έγινε σαφές ότι η ομάδα έχει πολλά κενά στο ρόστερ αφού η δουλειά γίνεται με 7-8 παίκτες από την προηγούμενη σεζόν συν κάποιους νεαρούς.

Είναι σαφές ότι όποια πόρτα και αν χτυπήσει για μεταγραφή, ο Λεβαδειακός παίρνει την ίδια απάντηση: "Ξεκαθαρίστε σε ποια κατηγορία θα παίξετε και ξαναμιλάμε". Οπως γίνεται αντιληπτό, έτσι δεν μπορεί να χτιστεί ρόστερ.

Ο Ακης Μάντζιος από την πλευρά του κάνει υπομονή και πιστεύει ότι τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ο Ελληνας τεχνικός πάντως έχει ξεκαθαρίσει στους ιθύνοντες ότι τον ενδιαφέρει να "τρέξει" την ομάδα μόνο στη Superleague, αν και εφόσον αυτό είναι εφικτό.

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ