Η αβεβαιότητα στον Λεβαδειακό μεγαλώνει

Μπορεί ο Λεβαδειακός να έχει ξεκινήσει ήδη προετοιμασία, ωστόσο η αβεβαιότητα που υπάρχει στο σύλλογο σχετικά με την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί δένει τα χέρια των ανθρώπων του.

Στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Παναθηναϊκό έγινε σαφές ότι η ομάδα έχει πολλά κενά στο ρόστερ αφού η δουλειά γίνεται με 7-8 παίκτες από την προηγούμενη σεζόν συν κάποιους νεαρούς.

Είναι σαφές ότι όποια πόρτα και αν χτυπήσει για μεταγραφή, ο Λεβαδειακός παίρνει την ίδια απάντηση: "Ξεκαθαρίστε σε ποια κατηγορία θα παίξετε και ξαναμιλάμε". Οπως γίνεται αντιληπτό, έτσι δεν μπορεί να χτιστεί ρόστερ.

Ο Ακης Μάντζιος από την πλευρά του κάνει υπομονή και πιστεύει ότι τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ο Ελληνας τεχνικός πάντως έχει ξεκαθαρίσει στους ιθύνοντες ότι τον ενδιαφέρει να "τρέξει" την ομάδα μόνο στη Superleague, αν και εφόσον αυτό είναι εφικτό.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα